Home » Noutati » Camelia Potec isi pune silicoane. Ne asigura ca nu vor fi foarte mari!

Camelia Potec isi pune silicoane. Ne asigura ca nu vor fi foarte mari!

Sunt foarte complexata!”, marturiseste Camelia Potec, care desi a devenit celebra in toata lumea simte ca ii lipsesc multe lucruri.

Cine ar fi crezut ca o sportiva cu performantele ei este o femeie complexata? A castigat de-a lungul timpului sute de medalii si premii, a devenit celebra in lumea intreaga.

Are asadar tot ce si-ar putea dori. Mai putin… sani, dupa cum marturiseste chiar ea.

“Am o stare speciala atunci cand merg la un  medic sau intru intr-un spital. Prefer sa fiu prietena cu medicii in afara profesiei lor. Dar chiar daca am aceasta temere, nu am renuntat la ideea de a-mi pune silicoane. Nu vor fi foarte mari, vor fi direct proportionale cu corpul meu. In tot cazul, nu voi anunta pe nimeni ca mi-am facut o astfel de interventie chirurgicala. Cine va avea ochi sa vada, va vedea. Cu tot respectul pe care-l port medicilor romani, aceasta interventie chirurgicala o voi face, totusi, in strainatate”, a explicat Camelia Potec pentru WOWbiz.ro.

Camelia Potec a devenit campioana olimpica in 2004, la Atena, in proba de 200 m liber. Multipla campioana nationala, Camelia Potec mai are in palmares doua “bronzuri” mondiale, plus un “argint” si trei “bronzuri” europene.

Camelia Potec a fost vazuta tot mai des in ultima perioada alaturi de miliardarul Ion Tiriac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*