Home » Noutati » Băiatul Alexandrei Dinu și al lui Adi Mutu este îndrăgostit de o femeie de 33 de ani!

Băiatul Alexandrei Dinu și al lui Adi Mutu este îndrăgostit de o femeie de 33 de ani!

La doar 10 ani, Mario – fiul Alexandrei Dinu și al lui Adrian Mutu – are o slăbiciune pentru blonde și a schimbat deja câteva iubite.

“Mario este un cuceritor. Astăzi e cu una, mâine e cu alta. Nici eu nu știu cum vine asta. I-am găsit însă o serie de scrisori pe care le primește de la admiratoarele sale. Nu îți poti imagina ce scrisori scriu fetele la vârsta asta. Sunt îndrăgostită de tine, esti unicul pentru mine, esti cel mai frumos bărbat… Toate acestea la 10 ani. Bine că nu am fată”, a declarat Alexandra Dinu, pentru emisiunea “D-Paparazzi”, conform adpm.ro.

Actrița dezvăluie că Mario este îndrăgostit până peste cap de cântăreața Corina Bud și nu îi pasă că aceasta are 33 de ani.

“Lui Mario îi plac blondele. Toate iubitele lui au fost blonde. Copilul meu este însă îndrăgostit de Corina. Îmi cântă tot timpul piesa ‘A Ta’, am ajuns s-o învaț și eu pe dinafara.  Îmi spune: ‘Mami este frumoasa foc, e talentată, arată bine’. Eu îi răspund: ‘Mami, e cam mare pentru tine’. Pentru el diferența de vârstă pare să nu conteze”, a spus fosta soție a lui Adrian Mutu.

Alexandra Dinu și Adrian Mutu s-au căsătorit în 2001 și au divorțat în 2003, la scurt timp de la nașterea lui Mario.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*