Home » Noutati » Avalanna Routh, cea mai tânără admiratoare a lui Justin Bieber, a decedat la vârsta de şase ani

Avalanna Routh, cea mai tânără admiratoare a lui Justin Bieber, a decedat la vârsta de şase ani

Cântăreţul Justin Bieber a anunţat joi, pe contul său de Twitter, că a încetat din viaţă cea mai tânără admiratoare a sa, o fetiţă în vârstă de şase ani pe care artistul o numea “Mrs. Bieber”.

“Mrs. Bieber”, pe numele său real Avalanna Routh, era bolnavă de cancer, informează hollywoodreporter.com.

Justin Bieber, în vârstă de 18 ani, a postat joi dimineaţă, pe contul său de Twitter, un mesaj emoţionant despre “iubita sa prietenă” din Boston: “Am aflat cele mai rele veşti posibile. Unul dintre cele mai frumoase suflete pe care le-am cunoscut vreodată ne-a părăsit. Vă rog să vă rugaţi pentru ea şi pentru familia ei. RIP, Avalanna. Te iubesc”.

O oră mai târziu, cântăreţul a adăugat: “Vă rog să arătaţi puţin respect pentru ea şi familia sa. Spuneţi o rugăciune pentru ea şi pentru ei. Îi simt lipsa”.

Avalanna Routh a devenit celebră anul trecut, atunci când a pretins că se căsătoreşte cu Justin Bieber într-o ceremonie oficiată de medicii şi personalul medical de la spitalul din Boston unde era internată. Cu o zi înainte de Sfântul Valentin, Bieber însuşi a aranjat ca Routh şi părinţii ei să vină la New York, unde au petrecut împreună o după-amiază frumoasă, în care s-au jucat şi au discutat.

Tânărul, pe care fanii îl alintă “The Biebs”, i-a permis fetiţei să se joace cu părul lui, despre care se ştie că este foarte mândru. După ziua petrecută alături de Routh, Justin a scris pe Twitter: “A fost unul dintre cele mai bune lucruri pe care le-am făcut vreodată. Ea a fost pur şi simplu extraordinară! Acum mă simt inspirat”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*