Home » Noutati » Au aparut primele nuduri cu Elena Ceaușescu! (FOTO)

Au aparut primele nuduri cu Elena Ceaușescu! (FOTO)

Au trecut mai bine de 20 de ani de când regimul Ceaușescu nu mai e la putere, dar românii nu i-au uitat încă. Chiar dacă în unele sondaje Nicolae Ceaușescu apare în topul preferințelor românilor, există și altfel de abordări legate de soții Ceaușescu.

Recent, la Galeria Simeza din București a fost vernisată o expoziție inedită, cu titlul “Despre Elena în general”. În cadrul expoziției, pictorița Marilena Murariu a prezentat mai multe tablouri care o înfățișează pe Elena Ceaușescu aproape… nud.

Galeria Simeza, adresa: B-dul General Gh. Magheru Nr 20
www.simeza.blogspot.com

Program:Marţi – Vineri: 11.00 – 19.00
Sâmbata – Duminicǎ: 12.00 – 20.00
Luni inchis

Uniunea Artiştilor Plastici din România
www.uap.ro
e-mail: office@uap.ro expouapr@yahoo.com

Un comentariu

  1. Pictorita MARILENA MURARIU se distinge prin arta talentului complex si complet ca o remarcabila si curajoasa promotoare a initiativei.Subtila, cu o forta de expresie rar intalnita in arta ,dezvolta o preocupare inedita pentru transfigurarea realitatii fierbinti contemporane, abordand tematici noi,unice ,curajoase in compozitie -o orientare tematica viguroasa trecand de la peisaje la portrete,prelucreaza motive sensuri si cadre istorico-politice -filozofice printr-o alegorie de calitate construita intr-o citadela a pamfletului.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*