Home » Noutati » Andreea Marin Banica, despre referendum: “Nu suntem martorii unui exerciţiu de democraţie”

Andreea Marin Banica, despre referendum: “Nu suntem martorii unui exerciţiu de democraţie”

Andreea Marin Bănică se declară nemulţumită de ceea ce se întâmplă pe scena politică din România. Într-un interviu acordat ziarului „Ring”, vedeta spune că nu ar intra niciodată în politică, deşi a primit numeroase propuneri în acest sens.

Fosta „Zână a Surprizelor” susţine, de asemenea, că nu a cerut niciodată sprijin vreunui politician în campaniile umanitare pe care le-a promovat.

„N-am bătut la uşa niciunui politician, este o eroare. Dimpotrivă, mă ţin departe de politică şi cred că îmi daţi dreptate privind în jur. Mă pot descurca şi fără acest sprijin, deşi există şi oameni buni printre politicieni, care au oferit un sprijin la nevoie fără să ceară nimic în schimb. Puţini, dar există”, a declarat Andreea Marin Bănică.

În ceea ce priveşte referendumul şi tot ceea ce se petrece astăzi pe scena politică din România, Andreea Marin se declară dezamăgită.

„E trist, tare trist ce trăim. Şi urmările pe termen scurt şi lung ne vor afecta profund. Sentimentul meu, subiectiv, fireşte, nu e că suntem martorii unui exerciţiu de democraţie, ci al unui exerciţiu de imaturitate, obsesie pentru putere, trădare din toate direcţiile. Şi mai trist este că nu văd nimic bun măcar acolo, departe, la linia orizontului politic. Tot în societatea civilă mai sper să existe soluţia pentru a ne trezi”, a declarat Andreea Marin Bănică.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*