Connect with us

Noutati

Andreea Marin Banica, despre referendum: “Nu suntem martorii unui exerciţiu de democraţie”

Published

on

Andreea Marin Bănică se declară nemulţumită de ceea ce se întâmplă pe scena politică din România. Într-un interviu acordat ziarului „Ring”, vedeta spune că nu ar intra niciodată în politică, deşi a primit numeroase propuneri în acest sens.

Fosta „Zână a Surprizelor” susţine, de asemenea, că nu a cerut niciodată sprijin vreunui politician în campaniile umanitare pe care le-a promovat.

„N-am bătut la uşa niciunui politician, este o eroare. Dimpotrivă, mă ţin departe de politică şi cred că îmi daţi dreptate privind în jur. Mă pot descurca şi fără acest sprijin, deşi există şi oameni buni printre politicieni, care au oferit un sprijin la nevoie fără să ceară nimic în schimb. Puţini, dar există”, a declarat Andreea Marin Bănică.

În ceea ce priveşte referendumul şi tot ceea ce se petrece astăzi pe scena politică din România, Andreea Marin se declară dezamăgită.

„E trist, tare trist ce trăim. Şi urmările pe termen scurt şi lung ne vor afecta profund. Sentimentul meu, subiectiv, fireşte, nu e că suntem martorii unui exerciţiu de democraţie, ci al unui exerciţiu de imaturitate, obsesie pentru putere, trădare din toate direcţiile. Şi mai trist este că nu văd nimic bun măcar acolo, departe, la linia orizontului politic. Tot în societatea civilă mai sper să existe soluţia pentru a ne trezi”, a declarat Andreea Marin Bănică.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Noutati

15 iulie. Dacă îţi baţi bărbatul, îţi va merge bine tot anul!

Published

on

Pe 15 iulie, e o altă zi a femeilor, cunoscută drept Ciurica. Acum trebuie să-ți bați bărbatul, ca să-ți meargă bine tot anul. Dacă iei bătaie sau dai ceva din casă, îți va merge rău, informează România Tv.

Ciurica se ține, în tradiția populară, din generație în generație, pe 15 iulie. Și e o zi ce trebuie respectată, dacă vrem să fiți feriți de rele și, mai ales, de bătaie.

Continue Reading

Noutati

Finala campionatului național de juniori 3: CSM Bacău – CSM București 33-27 (19-15)

Published

on

Astăzi, la Satu Mare, juniorii de la CSM Bacău au câştigat finala Campionatului Naţional de Juniori 3, după victoria cu CSM București, scor 33-27 (19-15).

CSM Bacău: Aki Marinescu, Marian Enculesei – Tiberius Toboșaru (10), Darius Bran (5), Robert Cojocaru (4), Ianis Petrea (4), Vlad Bălan (3), Alin Andrei (3), Ștefan Armanu (2), Cristian Gheorghe (1), Răzvan Frînghiu (1), Cosmin Moisă, Darius Feldeș, George Dinu, Eduard Romaneț, Codrin Liță, Dragoș Cantăr.
Antrenori: Gabriel Armanu, Valeriu Rugină.

Premii individuale: Tiberius Toboșaru – MVP-ul turneului, Răzvan Frînghiu (cel mai bun pivot), Alin Andrei (extremă stânga)

Sursa: Facebook

Continue Reading

Noutati

Cornel Nistorescu si Ioan Aurel Pop (noul preşedinte al Academiei Române), pe lista colaboratorilor Direcţiei Securităţii Statului

Published

on

Istoricul Madalin Hodor prezinta dovada ca directorul ziarului Cotidianul, Cornel Nistorescu, a fost colaborator al Securitatii. Nistorescu i-a turnat la Securitate pe romanii care se aflau in diaspora. Acum, el ataca violent „statul paralel” la posturile TV conduse de penali.

„Peste doua sute de nume contine prima lista a colaboratorilor aflati in legatura UM 0225, unitatea din cadrul Departamentului Securitatii Statului (DSS) care se ocupa de urmarirea emigratiei romanesti. Unele sunt cunoscute publicului larg si active in spatiul public, cum ar fi Ioan Aurel Pop, noul presedinte al Academiei Romane, Cornel Nistorescu, ziarist, sau sociologul Dorel Abraham”, scrie Hodor in Revista 22.

Inainte de Revolutie, Cornel Nistorescu a fost redactor la revista „Viata studenteasca” (1974-1980), la ziarul „Scanteia tineretului” (1980-1983) si la revista „Flacara” (din 1983). Dupa 1989 a fondat impreuna cu Mihai Carciog trustul ”Expres” si a condus ”Evenimentul zilei” din 1997, dupa demisia lui Ion Cristoiu, pana in 2005. Dupa cativa ani a preluat „Cotidianul”, ziar care a intrat in faliment, continuadu-si aparitia doar on-line, dar acum doi ani ziaruul a reaparut in print, tot cu Nistorescu la conducere.

„Nistorescu s-a remarcat prin voltele politice pe care le-a facut de-a lungul carierei, din opozant al regimurilor Iliescu si Nastase s-a metamorfozat intr-un sustinator al PSD si al atacurilor la justitie, avand un discurs similar posturilor Antena 3 si RTV”, a tinut sa mentioneze istoricul.

Madalin Hodor este cercetator in cadrul CNSAS.

Continue Reading

BACAU

SPORT

Facebook

diverse

diverse