Home » Noutati » Andreea Esca a ieşit în stradă să vândă ziare! S-au micşorat salariile la Pro Tv?

Andreea Esca a ieşit în stradă să vândă ziare! S-au micşorat salariile la Pro Tv?

Mult râvnitul dar misteriosul salariul pe care îl câştigă ştirista Andreea Esca la Pro Tv pare că nu mai este de ajuns în vremuri de criză. Vedeta a ieşit în stradă să vândă ziare, pentru a face un ban în plus… dar şi în cadrul campaniei Eu scriu, eu vând, scrie Libertatea.

Îmbrăcată casual, cu jeans şi o bluză sport şi cu “pelerina” de vânzător de ziare, Esca nu s-a sfiit să iasă în Piaţa Charles de Gaulle, unde a împărţit în stânga şi în dreapta revista al cărei redactor şef este, The One, contra cost, desigur.

Şi alte vedete de la Pro au ieşit prin Bucureşti să împartă publicaţiile trustului. De exemplu, Lucian Mândruţă a mers la între 8.00 şi 10.00 la metrou, la Unirii, alături de Oana Cuzino, care a vândut CSID, şi de Dan Filotti, care a dat exemlare din Prosport.

“Mă duc să vând ziare la Metrou Unirii. De la 8 până la 10 o să fiu acolo cu Oana Cuzino, care vinde CSID şi Dan Filotti, care înscrie cu Prosport. La Romană îi găsiţi pe colegii Orlando Nicoară, Cristian Hostiuc, Sorin Pâslaru de la ZF, iar la Charles de Gaulle, Andreea Esca îşi completează legendarul salariu cu câteva numere de The One. Adăugaţi la toate astea Prosport, ProtvMagazin, ProMotor, Business Magazin şi aveti idee de ce se întâmplă în dimineaţa asta, când oamenii care scriu ies să şi vândă. Vă aştept să ne spuneti de ce cumpăraţi. Hai să nu fiu piarist plicticos: şi de ce nu!”, a descris astăzi Lucian pe Facebook surprizele pregătite de vedetele Pro.

Un comentariu

  1. comentariul semnat de mine mai sus ste contra facut, adica sint bagate cuvite in plus ,vulgare care nu-si au rostul,cea ce am dorit sa stiu,repet;de ce Andreia E ..,NU PREZINTA STIRILE DELA ORA19 in simbete, duminici si sarbatori legale ??!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*