Home » Noutati » Andreea Bălan, încolăcită de un şarpe uriaş! Din fericire, reptila nu a murit intoxicată cu silicon!

Andreea Bălan, încolăcită de un şarpe uriaş! Din fericire, reptila nu a murit intoxicată cu silicon!

Cu ocazia aniversării unui an de existenţă a revistei Nails Aesthetics, Andreea Bălan a fost protagonista primei ședinţe foto din domeniul de estetică a unghiilor din România.

În cadrul acesteia, Andreea Bălan a pozat alături de un șarpe de 40 de kilograme, reptila care patronează anul 2013, potrivit calendarului chinezesc.

Cântăreaţa nu a fost lipsită de emoţii. În timpul realizării fotografiei pentru coperta revistei, șarpele s-a încolăcit în jurul ei, moment care a necesitat intervenția dresorului pentru a nu pune în pericol viaţa artistei. Din fericire totul s-a terminat cu bine şi Andreea a arătat că este la fel de curajoasă pe cât este de talentată.

Aceasta intamplare imi aduce aminte de modelul israelian Orit Fox. Aceasta, renumită în ţara natală pentru bustul extrem de generos, a fost muşcată de un şarpe pe parcursul unei şedinţe foto.

Orit Fox nu a păţit nimic, pentru că sarpele a muşcat-o de un san, spre fericirea ei, umplut de silicon.

Ba mai mult, reptila a făcut o mişcare foarte proastă şi siliconul folosit de femeie pentru bust a devenit otravă pentru şarpe.

Acesta a murit la scurt timp, intoxicat cu silicon.

Andreea Balan neaga faptul ca si-ar fi marit sanii (desi este prea evidenta schimbarea fizica a interpretei), asa ca PETA poate sta linistita: sarpele alaturi de care a pozat blonda noastra n-a fost nicio clipa in pericol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*