Home » Noutati » Anca Rusu: “Mi-ar plăcea să merg mai des la serviciu”

Anca Rusu: “Mi-ar plăcea să merg mai des la serviciu”

Anca Rusu s-a alăturat în primăvara acestui an echipei Observatorului de la Antena 1 şi este extrem de fericită că poate ironiza vedetele de carton. Şi spre surprinderea tuturor, cea mai mare dorinţă a prezentatoarei este să petreacă mai mult timp la locul de muncă.

“Îmi doresc ca activitatea mea să se întindă pe parcursul săptămânii, nu doar în weekend. Cu alte cuvinte, mi-ar plăcea să merg mai des la serviciu…Ce caraghios sună!”, a mărturisit Anca Rusu într-un interviu acordat revistei Felicia.

Pentru vedeta Antenei 1 cea mai solicitantă şi interesantă experienţă profesională a fost cea de reporter: “Nu eşti jurnalist complet dacă nu-ţi toceşti trei perechi de înălţări pe teren, dacă nu simţi mirosul de mal al inundaţiilor, dacă nu eşti umilit şi nu-i răspunzi obraznic şi plin de mândrie vreunui politician cu guşă şi afaceri dubioase”.

“Reţeta succesului e doar în funcţie de pacient”

Fosta prezentatoare a ştirilor de la Gsp TV consideră că nu există o reţeţă a succesului universală şi că totul depinde de norocul, munca şi talentul persoanelor în cauză.

„De exemplu, pentru Monica Columbeanu reţeta succesului a fost Irinel, pentru politicieni reţeta succesului în România, e din păcate promisiunea fără acoperire şi kilogramul de făină sau litrul de ulei, iar pentru Nadia sau Hagi a fost un mix în cantităţi egale de muncă, dăruire şi talent… Aşa că e relativ!”

Un comentariu

  1. esti un idol pentu mine esti tare draguta ,nu stiu ,dar parca te cunosc de foarte mult timp

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*