Home » Noutati » Alexandra Stan si Follow Your Instinct au lansat videoclipul “Baby, It’s Ok” – VIDEO

Alexandra Stan si Follow Your Instinct au lansat videoclipul “Baby, It’s Ok” – VIDEO

Follow Your Instinct lanseaza single-ul si videoclipul “Baby, It’s Ok” feat Alexandra Stan.

Beat-uri explozive, un refren care te cucereste inca de la prima ascultare si un videoclip care te binedispune, “Baby, it’s ok” este rezultatul colaborarii celor 3 artisti cu nimeni alta decat Alexandra Stan, romanca ce a reusit sa cucereasca intregul mapamond cu single-urile sale. Iar faptul ca, in momentul lansarii, “Baby it’s ok” a intrat direct pe locul 1 in ITunes, dovedeste inca o data ca “Follow Your Instinct” este o trupa ce se bucura de un success greu de egalat.

“Suntem foarte fericiti! De abia asteptam sa vedem reactiile publicului din Romania. Ne bucuram foarte tare de succesul single-ului , alaturi de prietenii nostril LoL Deejays si Minelli si de succesul . Speram ca si <Baby, It’s Ok”> sa aiba cel putin tot atat de mare succes.”, declara FYI.

Noul single FYI – preluare a hitului KC and The Sunshine Band, este insotit de lansarea unui videoclip de exceptie, filmat recent pe o plaja din Marabella.

“A fost foarte distractiv la filmari, toata echipa a fost extrem de profesionista, am lucrat excelent cu cei de la Follow Your Instinct”, a spus Alexandra Stan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*