Home » Noutati » Alexandra Stan şi-a arătat zona intimă în timpul unui concert!

Alexandra Stan şi-a arătat zona intimă în timpul unui concert!

Alexandra Stan a susţinut un concert în Germania, în cadrul Ballerman Hits 2011, în care şi-a încântat fanii nu doar prin muzica ei, ci şi prin faptul că şi-a arătat zona intimă, au observat cei de la Libertatea.

Românca purta o pereche de pantaloni de blugi foarte scurţi, iar pe sub aceştia nu s-a mai sinchisit să îşi pună chiloţi.

Astfel, în timp ce cânta şi dansa pe scenă, pantalonii s-au mişcat şi… Alexandrei Stan i s-a văzut păsărica.

Filmuleţul cu prestaţia… erotică a româncei noastre a ajuns pe internet.

6 comentarii

 1. fraierilor, uitati-va mai bine peste tot, in toate secventele. alexandra a avut chiloti culoarea pielii !!! haha, asta a fost nuam de stire de senzatie sa mai scrieti si voi ceva, sau mai ales ea poate a vrut sa apara o stire picanta despre ea. nu toti putem fi prostiti . jalnic !!!

 2. Alexandrooooo vezi faaaa ca ti se vede cip-cirip-ull!
  Sa nu le spui alora ca esti romanca! Ne faci de ras dreaq!

 3. haha alexandra ti-ai aratat pasarica in publik!.;;

 4. Mă întreb ce ar face Alexandra acum fără “păsărica ei miraculoasă”, să fim serioşi, asta este tot ce contează, nu muzica…
  Trist dar adevărat!
  Mai bine optaţi pentru nişte Green Day, Bon Jovi…

 5. De ce tiai aratat zona intima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

 6. SI daca ar fi facut asta…care ar fi fost problema???ati fi vrut sa se imbrace intr-o haina neagra de sus pana jos nu???papagalilor,frustratilor….ii aud pe cate unii ca vezi doamne ne face de ras…pai bai tampitilor e artista…priviti la madonna la lady gaga…ele nu fac pe nimeni de ras nu???si au zeci de milioane de fani…e plina Romania asta de critici dar ei sunt fix ZERO..niste frustrati chinuiti care nu stiu cum sa critice mai repede pe altii:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*