Connect with us

Noutati

Adriana Bahmuţeanu: Prigoană nu se spăla cu săptămânile!

Published

on

Adriana Bahmuţeanu este uluită de declaraţiile soţului ei şi a dezvăluit, în premieră, pentru CANCAN.ro, amănunte incendiare din dormitorul lor.

Deşi susţine că era atrasă sexual de partenerul ei şi că şi-a manifestat de multe ori dorinţa de a întreţine relaţii sexuale, motivele pentru care cei doi soţi au ajuns să petreacă momente romantice destul de rar sunt de-a dreptul surprinzătoare:
Eu spun că mi-am îndeplinit atribuţiile de soţie. În primul rând, eu în ultimii cinci ani am fost gravidă de trei ori şi nu puteam să rămân însărcinată singură. În al doilea rând, în perioadele de după naştere şi de după lăuzie, m-am confruntat cu o mică problemă: soţul meu mă înjura şi stătea nespălat cu săptămânile. Eu i-am atras atenţia că nu e ok, că doar niciunei femei nu-i vine cheful cu soţul ei nespălat. De multe ori, eu l-am luat şi l-am băgat în baie cu forţa, l-am spălat ca pe copilul meu, îi făceam duş, îl frecam cu peria, îl tundeam, îl bărbieream, îl dădeam cu parfum de parcă era copilul meu. Mă şi înjura că îl dau cu parfum, că el nu suporta mirosul. Dădeam şi cu spray-uri în cameră, se muta în altă cameră, că nu suporta. Vă daţi seama, un om gras, nespălat…. Aveam musafiri, stătea la şpriţ şi dup-aia se ducea direct şi se culca, fără să mai treacă pe la duş“, a povestit Bahmu, pentru CANCAN.ro.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Noutati

15 iulie. Dacă îţi baţi bărbatul, îţi va merge bine tot anul!

Published

on

Pe 15 iulie, e o altă zi a femeilor, cunoscută drept Ciurica. Acum trebuie să-ți bați bărbatul, ca să-ți meargă bine tot anul. Dacă iei bătaie sau dai ceva din casă, îți va merge rău, informează România Tv.

Ciurica se ține, în tradiția populară, din generație în generație, pe 15 iulie. Și e o zi ce trebuie respectată, dacă vrem să fiți feriți de rele și, mai ales, de bătaie.

Continue Reading

Noutati

Finala campionatului național de juniori 3: CSM Bacău – CSM București 33-27 (19-15)

Published

on

Astăzi, la Satu Mare, juniorii de la CSM Bacău au câştigat finala Campionatului Naţional de Juniori 3, după victoria cu CSM București, scor 33-27 (19-15).

CSM Bacău: Aki Marinescu, Marian Enculesei – Tiberius Toboșaru (10), Darius Bran (5), Robert Cojocaru (4), Ianis Petrea (4), Vlad Bălan (3), Alin Andrei (3), Ștefan Armanu (2), Cristian Gheorghe (1), Răzvan Frînghiu (1), Cosmin Moisă, Darius Feldeș, George Dinu, Eduard Romaneț, Codrin Liță, Dragoș Cantăr.
Antrenori: Gabriel Armanu, Valeriu Rugină.

Premii individuale: Tiberius Toboșaru – MVP-ul turneului, Răzvan Frînghiu (cel mai bun pivot), Alin Andrei (extremă stânga)

Sursa: Facebook

Continue Reading

Noutati

Cornel Nistorescu si Ioan Aurel Pop (noul preşedinte al Academiei Române), pe lista colaboratorilor Direcţiei Securităţii Statului

Published

on

Istoricul Madalin Hodor prezinta dovada ca directorul ziarului Cotidianul, Cornel Nistorescu, a fost colaborator al Securitatii. Nistorescu i-a turnat la Securitate pe romanii care se aflau in diaspora. Acum, el ataca violent „statul paralel” la posturile TV conduse de penali.

„Peste doua sute de nume contine prima lista a colaboratorilor aflati in legatura UM 0225, unitatea din cadrul Departamentului Securitatii Statului (DSS) care se ocupa de urmarirea emigratiei romanesti. Unele sunt cunoscute publicului larg si active in spatiul public, cum ar fi Ioan Aurel Pop, noul presedinte al Academiei Romane, Cornel Nistorescu, ziarist, sau sociologul Dorel Abraham”, scrie Hodor in Revista 22.

Inainte de Revolutie, Cornel Nistorescu a fost redactor la revista „Viata studenteasca” (1974-1980), la ziarul „Scanteia tineretului” (1980-1983) si la revista „Flacara” (din 1983). Dupa 1989 a fondat impreuna cu Mihai Carciog trustul ”Expres” si a condus ”Evenimentul zilei” din 1997, dupa demisia lui Ion Cristoiu, pana in 2005. Dupa cativa ani a preluat „Cotidianul”, ziar care a intrat in faliment, continuadu-si aparitia doar on-line, dar acum doi ani ziaruul a reaparut in print, tot cu Nistorescu la conducere.

„Nistorescu s-a remarcat prin voltele politice pe care le-a facut de-a lungul carierei, din opozant al regimurilor Iliescu si Nastase s-a metamorfozat intr-un sustinator al PSD si al atacurilor la justitie, avand un discurs similar posturilor Antena 3 si RTV”, a tinut sa mentioneze istoricul.

Madalin Hodor este cercetator in cadrul CNSAS.

Continue Reading

BACAU

SPORT

Facebook

diverse

diverse