Home » Noutati » Adriana Bahmuţeanu: Prigoană nu se spăla cu săptămânile!

Adriana Bahmuţeanu: Prigoană nu se spăla cu săptămânile!

Adriana Bahmuţeanu este uluită de declaraţiile soţului ei şi a dezvăluit, în premieră, pentru CANCAN.ro, amănunte incendiare din dormitorul lor.

Deşi susţine că era atrasă sexual de partenerul ei şi că şi-a manifestat de multe ori dorinţa de a întreţine relaţii sexuale, motivele pentru care cei doi soţi au ajuns să petreacă momente romantice destul de rar sunt de-a dreptul surprinzătoare:
Eu spun că mi-am îndeplinit atribuţiile de soţie. În primul rând, eu în ultimii cinci ani am fost gravidă de trei ori şi nu puteam să rămân însărcinată singură. În al doilea rând, în perioadele de după naştere şi de după lăuzie, m-am confruntat cu o mică problemă: soţul meu mă înjura şi stătea nespălat cu săptămânile. Eu i-am atras atenţia că nu e ok, că doar niciunei femei nu-i vine cheful cu soţul ei nespălat. De multe ori, eu l-am luat şi l-am băgat în baie cu forţa, l-am spălat ca pe copilul meu, îi făceam duş, îl frecam cu peria, îl tundeam, îl bărbieream, îl dădeam cu parfum de parcă era copilul meu. Mă şi înjura că îl dau cu parfum, că el nu suporta mirosul. Dădeam şi cu spray-uri în cameră, se muta în altă cameră, că nu suporta. Vă daţi seama, un om gras, nespălat…. Aveam musafiri, stătea la şpriţ şi dup-aia se ducea direct şi se culca, fără să mai treacă pe la duş“, a povestit Bahmu, pentru CANCAN.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*