Home » Muzica » Trance » David Guetta – tracklist-ul albumului “Listen”

David Guetta – tracklist-ul albumului “Listen”

Albumul “Listen” va fi lansat oficial pe data de 24 noiembrie, dar până atunci, pe 31 octombrie, David Guetta ne va dezvălui mult aşteptatul videoclip pentru piesa “Dangerous”, regizat de Jonas Akerlund.

Tracklist “Listen”:

1. Dangerous feat. Sam Martin
2. What I Did For Love feat. Emeli Sande
3. No Money No Love feat. Elliphant & Ms Dynamite
4. Lovers On The Sun feat. Sam Martin
5. Goodbye Friend feat. The Script
6. Lift Me Up feat. Nico & Vinz, Ladysmith Black Mambazo
7. Listen feat. John Legend
8. Bang My Head feat. Sia
9. Yesterday feat. Bebe Rexha
10. Hey Mama feat. Nicki Minaj & Afrojack
11. Sun Goes Down feat. MAGIC! & Sonny Wilson
12. S.T.O.P feat. Ryan Tedder
13. I’ll Keep Loving You feat. Jaymes Young & Birdy
14. The Whisperer feat. Sia

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.