Home » Muzica » Trance » Alexandra Bădoi, interviu in exclusivitate cu Armin Van Buuren

Alexandra Bădoi, interviu in exclusivitate cu Armin Van Buuren

In cadrul interviului in exclusivitate realizat de Alexandrei Bădoi pentru Observatorul Antenei 1, Armin Van Buuren a vorbit despre viaţa sa, despre concertele care îl poartă prin lumea întreagă, despre nominalizările la Grammy şi titlul de cel mai bun DJ din lume pe care şi l-a adjudecat de nu mai puţin de cinci ori.

”Iubesc România, de fapt România este una dintre primele ţări în care am avut spectacole şi fanii de aici sunt uimitori”, i-a mărturisit el Alexandrei Bădoi, care la finalul interviului i-a oferit cunoscutului DJ cozonaci româneşti, ţuică, un instrument muzical şi un clop maramureşan care să-i amintească de România.

Prezentatoarea rubricii Meteo de la Observator a mărturisit încântată că în cadrul concertului pe care DJ-ul l-a susţinut sâmbătă seară în Bucureşti a avut parte şi de o surpriză: ”Pentru mine cel mai frumos moment a fost cand Armin Van Buuren a mixat melodia mea, “Goodbye” (feat. Andrew Rayel). A fost un sentiment extrem de plăcut”, a spus Alexandra, care este şi prima cântăreaţă din România prezentă pe una dintre compilaţiile anuale ale lui Van Buuren.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.