Home » Muzica » Taylor Swift » De ce s-a despărţit Taylor Swift de Connor Kennedy?

De ce s-a despărţit Taylor Swift de Connor Kennedy?

Inca de cand s-a aflat ca printesa muzicii country si mostenitorul familiei Kennedy au rupt relatia, jurnalistii de peste ocean au incercat sa afle adevaratul motiv care a determinat-o pe artista sa dea cu piciorul oportunitatii de a se inrudi cu una dintre cele mai importante familii din America.

Prima speculatie facuta de editorii de peste ocean a fost aceea ca, minor si imatur fiind, Connor Kennedy s-a lasat influentat de membrii clanului care nu au fost niciodata multumiti de impactul pe care l-a avut Taylor in viata liceanului.

Un interviu recent pe care l-a dat Taylor revistei Cosmopolitan lasa loc de alte interpretari.

“Nu pot sa fac fata unei persoane care isi doreste sa ia o pauza de la relatie, sa se distanteze, sa insele. Nu stiu cum as putea sa fac asta vreodata. Nu pot decat sa imi spun ca, daca as fi in locul lor, m-as gandi daca partenerul meu merita sa ii fac asta. Cum l-ar afecta pe el? El mi-ar face asta mie? Daca raspunsul este nu, atunci inseamna ca ne tratam cu respect. Nu vreau sa fac parte dintr-o relatie in care nu exista acest respect”, a spus Taylor.

Din declaratia ei, intelegem ca tanarul Kennedy a avut tendinta de a calca stramb si de a o trata cu lipsa de respect pe cantareata, care ar fi incheiat relatia din aceasta cauza.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*