Connect with us

Romaneasca

Videoclip nou Akcent feat. Sandra N. – “I’m Sorry”! | VIDEO

Published

on

Miercuri, de ziua lui Adi Sana de la Akcent s-a lasant noul videoclip la piesa ”I’m Sorry”, un featuring intre cei trei baieti si Sandra N. Videoclipul este regizat de Anthony Icuagu si in el apare si Emma Dumitrescu de la “Next Top Models”.

Versurile melodiei sunt de dragoste şi băieţii au îmbinat elgleza cu vocea senzuală a Sandrei N. care cântă în limba arabă.

Lansat de două zile, videoclipul a adunat deja peste 40.000 de vizualizări pe YouTube. Piesa a cucerit deja topurile din Turcia şi Grecia şi se află în creştere în cele din România.

Akcent – I’m Sorry feat Sandra N.
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Romaneasca

Alexandra Stan – Ecoute (feat. Havana) | Official Music Video

Published

on

Alexandra Stan - Ecoute (feat. Havana) | Official Music Video

Alexandra Stan a lansat o nouă piesă în limba franceză, “Écoute”, de data aceasta împreună cu Havana, proiect din care fac parte Vanotek (Republica Moldova), Nadir (Irak) şi Sorin Seniuc (România).

Continue Reading

Romaneasca

Xonia a lansat videoclipul piesei “Vino Inapoi”

Published

on

“Vino Înapoi” este primul single al Xoniei în limba română şi a fost produs în studiourile băieţilor de la Deepcentral. În această dimineaţă videoclipul, în regia lui Anthony Icuagu, a fost lansat pe pagina de Facebook a cântăreţei.

Continue Reading

Romaneasca

Videoclip nou: Dj Rynno & Sylvia feat. UDDI – Seara de seara

Published

on

UDDI revine in atentia fanilor cu o noua colaborare. Dupa ce a lansat alaturi de Delia melodia “Ipotecat”, artistul revine alaturi de Sylvia si DJ Rynno in clipul “Seara de seara”.

Piesa “Seara de seara” este produsa de Phelipe, Cortes si Marius Dobre, iar videoclipul poarta semnatura lui Bogdan Paun.

Continue Reading

BACAU

SPORT

Facebook

diverse

diverse