Home » Muzica » Romaneasca » Tataee (B.U.G. Mafia) – “Bag p..a-n lume si v-o fac cadou” la intreaga clasa politica de la noi

Tataee (B.U.G. Mafia) – “Bag p..a-n lume si v-o fac cadou” la intreaga clasa politica de la noi

Tataee de la B.U.G Mafia s-a declarat comunist in timpul emisiunii Vorbele grele de la Antena 2. Voi ce spuneti : Tataee si-ar fi “bagat p..a-n lume” si pe vremea comunistilor ? Eu spun ca ar fi fost…vai de p..a lui !
Prezent in platoul emisiunii lui Victor Ciutacu, Tataee a spus ca piesa “Bag p..a-n lume si v-o fac cadou” nu este adresata neaparat celor de la PDL si presedintelui Basescu, ci intregii clase politice.

“Este o situatie penibila si revoltatoare. Greselile apartin tuturor, nu este neaparat impotriva PDL-ului. Cand eram liberali, eram anti-Nastase, acum cand suntem comunisti, suntem anti-Basescu. Da, pot sa spun ca sunt comunist“, a spus Tataee de la B.U.G Mafia.

Rapperul a recunoscut faptul ca toate masurile din ultimul timp si criza financiara afecteaza direct lumea artistica.

“Suntem afectati in mod direct de criza. Doar luand in calcul faptul ca oamenii cheltuiesc mai putini bani si astfel cererea de concerte e mai mica, e normal ca suntem afectati. (…) Chiar nu se mai poate fara proteste serioase impotriva intregului sistem care guverneaza Romania”, a adaugat Tataee.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.