Connect with us

Romaneasca

Sonny Flame – Best Clubbing Show la Romanian Top Hits 2011 Bacau

Published

on

Sonny Flame a castigat “Best Clubbing Show” la Romanian Top Hits 2011 de la Bacau.

Sonny Flame s-a facut remarcat prin piese originale, o combinatie de ritmuri house cu versuri raggae. Chiar de la inceputul carierei muzicale Sonny a fost selectat de Akon pentru a participa la una din bataliile muzicale pe care Akon le gazduieste la radio Virgin Fm din Toronto.

Sonny a avut colaborari cu artisti precum Connect-r la piesa Summer Days, Puya – Bring the Fire, Morris – Havana Lover si Mossano la piesa Indianotech. Piesele lui Sonny Flame sunt deosebit de apreciate in cluburile romanesti, iar printre cele mai cunoscute se numara Top of the world, Jump up,Glamity, I gotta find you sau Get low.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Romaneasca

Alexandra Stan – Ecoute (feat. Havana) | Official Music Video

Published

on

Alexandra Stan - Ecoute (feat. Havana) | Official Music Video

Alexandra Stan a lansat o nouă piesă în limba franceză, “Écoute”, de data aceasta împreună cu Havana, proiect din care fac parte Vanotek (Republica Moldova), Nadir (Irak) şi Sorin Seniuc (România).

Continue Reading

Romaneasca

Xonia a lansat videoclipul piesei “Vino Inapoi”

Published

on

“Vino Înapoi” este primul single al Xoniei în limba română şi a fost produs în studiourile băieţilor de la Deepcentral. În această dimineaţă videoclipul, în regia lui Anthony Icuagu, a fost lansat pe pagina de Facebook a cântăreţei.

Continue Reading

Romaneasca

Videoclip nou: Dj Rynno & Sylvia feat. UDDI – Seara de seara

Published

on

UDDI revine in atentia fanilor cu o noua colaborare. Dupa ce a lansat alaturi de Delia melodia “Ipotecat”, artistul revine alaturi de Sylvia si DJ Rynno in clipul “Seara de seara”.

Piesa “Seara de seara” este produsa de Phelipe, Cortes si Marius Dobre, iar videoclipul poarta semnatura lui Bogdan Paun.

Continue Reading

BACAU

SPORT

Facebook

diverse

diverse