Home » Muzica » Romaneasca » Roxana Nemeş va prezenta “Romanian Top Hits Bacău 2011”

Roxana Nemeş va prezenta “Romanian Top Hits Bacău 2011”

Roxana Nemeş va fi prezentatoarea Galei Premiilor Muzicale Româneşti “Romanian Top Hits Bacău” care va avea loc în acest weekend,  în Piaţa Tricolorului. Ea va urca pe scenă alături de Răzvan Popescu de la Radio ZU.

“Pentru mine este o onoare şi o plăcere să fiu alături de colegii mei din industria muzicală. Îmi doresc ca în cel mai scurt timp să urc pe scenă în calitate de premiată”, a declarat Roxana.

Premiile muzicale româneşti 2011 sau Romanian Top Hits 2011, editia cu numărul V, va avea loc în Bacău , în Piaţa Tricolorului în data de 5 şi 6 august.

În acest an la Romanian Top Hits Bacău vor cânta Deep Central, Xonia, Sistem, Andra, Puya, Anda Adam, Animal X, Antract, Dj Sava, Fly Project, Vunk , Ştefan Bănică, Narcotic Sound, Alessia, Jimmy Dubb, Ellie Withe, Sonny Flame, Crush şi Alexandra Ungureanu.

Câştigătorii de la Romanian Top Hits Bacău 2011 din acest an vor fi cei care vor obţine cel mai mare număr de voturi din partea publicului.

În fiecare seară, artiştii invitaţi la Romanian Top Hits se vor întâlni cu fanii într-o locaţie special amenajată, lângă stadion. Se mai pot vota melodiile preferate pe site-ul oficial până la data de 4 august.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.