Home » Muzica » Romaneasca » Romanca Alexandra Stan sparge topul Billboard USA. VIDEO

Romanca Alexandra Stan sparge topul Billboard USA. VIDEO

Single-ul Alexandrei Stan – “Mr.Saxobeat” se afla de cinci saptamani pe primul loc in topul Billboard Hot Dance Airplay, devenind astfel prima artista din Romania care obtine acest record.

Performanta reusita de Alexandra este cu atat mai mare cu cat artista MediaPro Music este de cinci ori consecutiv No.1 in topul Hot Dance Billboard.

In timp ce in Romania se filma videoclipul la al treilea single – “Get Back (ASAP)”, piesa “Mr.Saxobeat” era desemnata pentru prima oara No.1 in SUA, urmand apoi ca istoria sa se repete si in urmatoarele patru saptamani.

In ultimii cinci ani aceasta performata a fost depasita doar de nume precum: Lady Gaga, David Guetta, Rihana, Justin Timberlake, Nelly Furtado, Britney Spears Ida Corr, Kate Perry, Madonna si Christina Aguilera.


Alexandra Stan s-a nascut la data de 10 iunie 1989 in Constanta.
A urmat studiile la Liceul Teoretic Traian din orasul in care s-a nascut si acum este studenta in anul III la Facultatea de Management Andrei Saguna.
A participat la diferite concursuri pe teme muzicale cu o aparitie notabila la Festivalul de la Mamaia sectiunea interpretare.

Un comentariu

  1. UNDE? in CE GALAXIE sparge topurile?

    uite ce simplu se probeaza minciunile din ziar:
    http://www.billboard.com/song/alexandra-stan/mr-saxobeat/25409026#/song/alexandra-stan/mr-saxobeat/25409026
    Sorry. There is no news for this song. Please check back, or use the Grab button to follow this song through RSS.
    NU mai mintiti lumea! I-a intrati voi pe site-ul Billboard.com si dati un search dupa numele ei sau dupa piesa si veti constata ca nu a auzit Billboard de ea niciodata! Poate billboard de la Comanesti, nu cel din US! Asa o laudati si pe INNA si e celebra doar in Bulgaria si Serbia!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*