Connect with us

Romaneasca

Oana Sârbu împlineşte astăzi 42 de ani. La mulţi ani !

Published

on

Oana Sarbu s-a nascut în 1968 la Bucureşti si este fiica lui Romulus Sârbu unul din membri celebrului cuplu comic-fantezist Anton şi Romică de la teatrul „Constantin Tănase”. Oana s-a remarcat pe scena muzicii româneşti prin vocea sa de excepţie. În 1985 Oana a câştigat trofeul „Steaua fără nume”, iar în 1986, „Premiul Tinereţii” la Festivalul „Mamaia ’86”.

Oana Sarbu este una din cele mai suave voci de la noi, mereu o prezenţă discretă şi sensibilă.Artista cu profil complet, Oana Sarbu este femeia copil, tandra, gentila, cu personalitate fin conturata, ambitioasa si talentata,conservatoare si naturala.

Pe lângă muzică, Oana s-a dedicat şi filmului. Rolul de debut l-a avut în “Licenii”. A creat o adevărată modă; ani la rând, fetele de liceu s-au tuns precum personajul pe care l-a interpretat în acest film, Dana.

Unul din momentele de răscruce ale vieţii ei este anul 1997, cînd scapă cu viaţă dintr-un accident de maşină.

De şase ani, artista trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu jurnalistul Robert Turcescu.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Romaneasca

Alexandra Stan – Ecoute (feat. Havana) | Official Music Video

Published

on

Alexandra Stan - Ecoute (feat. Havana) | Official Music Video

Alexandra Stan a lansat o nouă piesă în limba franceză, “Écoute”, de data aceasta împreună cu Havana, proiect din care fac parte Vanotek (Republica Moldova), Nadir (Irak) şi Sorin Seniuc (România).

Continue Reading

Romaneasca

Xonia a lansat videoclipul piesei “Vino Inapoi”

Published

on

“Vino Înapoi” este primul single al Xoniei în limba română şi a fost produs în studiourile băieţilor de la Deepcentral. În această dimineaţă videoclipul, în regia lui Anthony Icuagu, a fost lansat pe pagina de Facebook a cântăreţei.

Continue Reading

Romaneasca

Videoclip nou: Dj Rynno & Sylvia feat. UDDI – Seara de seara

Published

on

UDDI revine in atentia fanilor cu o noua colaborare. Dupa ce a lansat alaturi de Delia melodia “Ipotecat”, artistul revine alaturi de Sylvia si DJ Rynno in clipul “Seara de seara”.

Piesa “Seara de seara” este produsa de Phelipe, Cortes si Marius Dobre, iar videoclipul poarta semnatura lui Bogdan Paun.

Continue Reading

BACAU

SPORT

Facebook

diverse

diverse