Home » Muzica » Romaneasca » Marius Moga a lansat o piesa noua: Adda feat Pacha Man – Loverboy

Marius Moga a lansat o piesa noua: Adda feat Pacha Man – Loverboy

Marti, CRBL l-a avut ca invitat pe Marius Moga, antrenorul de la Vocea Romaniei care exact inainte de a 3-a editie a emisiunii de la ProTV a lansat o piesa noua in direct din studioul ProFM! E vorba despre colaborarea cu Adda si Pacha Man cu care a lucrat la single-ul LoverBoy.

Ada Alexandra Moldovan aka ADDA este o cantareata venita din vestul tarii si stabilita de curand in Bucurest. Are o voce bine scolita si a inceput deja cariera muzicala de cativa ani in ciuda unei varste destul de mici. Acum 4 ani a compus si lansat piesa Minti Murdare care a prins destul de bine judecand dupa cele aproape 1 milion de vizualizari de pe net.

Mai recent, Adda a fost descoperita de Catalin Mitulescu regizorul filmului Loverboy intr-un magazin de pantofi. Nu, nu vindea pantofi ci ascultau vanzatoarele melodia “Minti Murdare” pe Youtube.

Apoi i-a facut cunostinta cu Marius Moga si asa a iesit piesa Loverboy care e inspirata din “Minti Murdare” dar care are in plus o interventie cool semnata PachaMan. Piesa e compusa de Adda si Moga si produsa deMoga si YogiBoy – un producator fresh semnat la Demoga Music. Pentru single-ul “Loverboy” s-a filmat deja un clip pe care il poti vedea mai jos.

Un comentariu

  1. NU ESTE COMPUSA DE MOGA.
    MOGAAAA E PRAFFFF.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.