Home » Muzica » Romaneasca » Dan Bittman: “Am avut cereri în căsătorie, dar n-a fost să fie”

Dan Bittman: “Am avut cereri în căsătorie, dar n-a fost să fie”

Dan Bittman, solistul trupei Holograf a explicat într-un interviu acordat site-ului adevarul.ro de ce nu a făcut marele pas, să se căsătorească, cu toate că a avut destule cereri.

Relaţia vedetei cu textiera Liliana Ştefan se aseamănă cu o căsnicie adevărată, deşi nu au semnat niciun act oficial: “Nu am fugit. Am avut cereri în căsătorie, dar n-a fost să fie. Persoanele pe care le-am cerut eu în căsătorie au fugit de mine cât au putut. Chiar şi cu Liliana am avut discuţii să ne căsătorim, dar ne înţelegem foarte bine aşa. Anul viitor facem 20 de ani de când ne cunoaştem, avem trei copii, e ca o căsnicie. Dacă nu ne iubeam şi nu doream să facem copii, lucrul ăsta nu ducea nicăieri.”

Micutii celor doi canta deja pe un CD semnat Liliana Stefan, care urmeaza sa fie lansat in curand. PR dixit: In luna aprilie MediaPro Msuic aduce o surpriza minunata copiilor si parintilor: lansarea unui proiect inedit, menit a le aduce bucurie si multa distractie copiilor cu varste cuprinse intre sapte si 14 ani – ?Urban Kids Party?!. Faimosul brand de muzica pentru copii, ?Cutiuta Muzicala?, a ajuns la scoala! ?Urban Kids Party? este un proiect semnat de Liliana Stefan, care se adreseaza tututor copiilor cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani, album ce aduna hiturile ultimilor ani, interpretate intr-o maniera proprie de catre un grup de 5 copii, inclusiv cei trei baieti ai lui Dan Bittman, alaturi de vedete autohtone precum solistul de la Holograf, Andra si Anda Adam.

Liderul trupei Holograf are în palmares foste iubite precum: Tania Budi, Mihaela Rădulescu, Alina Chivulescu, Sorana (ex-A.S.I.A.), Roxana (Trident).

2 comentarii

  1. BRAVO LUI!FEMEI FRUMOASE!

  2. ARE O FAMILIE FF FRUMOASA!O PARTENERA FRUMOASA SI CARE IL IUBESTE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*