Home » Muzica » Romaneasca » Connect-r in concert – Bacau 2010

Connect-r in concert – Bacau 2010

Connect-R, pe numele lui real Ştefan Mihalache, este un tip extrem de deschis. A văzut multe la viaţa lui şi a muncit enorm pentru a ajunge în topul celor mai buni artişti din România.

Stefan a făcut dansuri în Grupul Primăvara condus de doamna Melcescu, iar cu această trupă a participat la Tip Top Minitop.

A avut o situaţia financiară foarte dificilă în familie, părinţii lui apeland la alocaţia copiilor ca să poată cumpăra lucrurile de bază pentru supravieţuire.

In clasa a şasea şi s-a îndrăgostit de o colegă de clasă care se numea Irina. Era o fată foarte frumoasă, dar şi extrem de deşteaptă. Când le-am zis colegilor că îi place de ea, au început să râdă! “Ea e cea mai deşteaptă din clasă, iar tu eşti un ţigan… nu ai nici o şansă“, aşa i-au zis colegii.

S-a angajat ca inginer de sunet la Urban Records, unde a lucrat pe un salariu foarte mic, dar unde putea să îsi produca propriile piese fără să plătesc studioul.

DJ Sava a fost cel care l-a convins să cant pe piese house. La început chiar a combinat reggae cu house.

O lacrimă pentru pământ“, cu RACLA, este piesa lui de suflet.

La Bacău a venit insoţit de o trupă de 4 dansatori de înaltă clasă. Păcat că sunetul a fost ceva de groază. Sărăcie mare anul ăsta…

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.