Home » Muzica » Romaneasca » Alexandra Stan va reprezinta Romania la MTV EMA 2011

Alexandra Stan va reprezinta Romania la MTV EMA 2011

Alexandra Stan,singura artista feminina din Romania care a fost nominalizata in acest an la Best Romanian Act la MTV Europe Awards (EMA) ea a obtinut cele mai multe voturi pe site-ul www.mtv.ro, cistigind astfel aceasta categorie.

Artista, care a lansat de curand si primul ei album in Romania, “Saxobeats” este foarte fericita ca merge mai departe in competitie, ea calificandu-se mai departe la sectiunea Best European Act. Printre numele mari europene cu care se intrece acum Alexandra se numara noua senzatie a muzicii britanice Adele, suedezii de la Swedish House Mafia si nemtoaica Lena, castigatoare a Eurovisionului in 2010.

Alexandra este foarte onorata ca reprezinta Romania la MTV EMA si doreste ca pe 6 noiembrie sa fie prezenta la Belfast, de unde MTV Romania va transmite gala de premiere incepand cu ora 23.

Daca Alexandra va obtine cele mai multe voturi si la categoria Best European Act (sesiunea de votare este deschisa pe mtv.ro de pe 18 pana pe 24 octombrie), va da piept cu laureatii din Asia/Pacific, America Latina, America de Nord si Africa pentru Marea finala: World Wide Act!

Poti sa o votezi pe Alexandra Stan AICI, pe site-ul oficial MTV EMA!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.