Home » Muzica » Romaneasca » Andreea Bălan caută dansatoare de tango, salsa, flamenco, samba şi altele

Andreea Bălan caută dansatoare de tango, salsa, flamenco, samba şi altele

Cântăreaţa-dansatoare, cunoscută pentru showurile spectaculoase, îşi doreşte colege noi pentru a păstra o echipă tânără şi profesionistă, astfel că face un nou casting.

“De când am câştigat locul 2 pentru România în Mexic m-am îndrăgostit iremediabil de dans! Îmi doresc alături de mine colege care să împărtăşească aceeaşi pasiune faţă de dans şi care să-şi dorească să înveţe cu mine şi alături de mine stiluri de dans din toată lumea”,a afirmat Andreea.

Artista caută fete care să cunoască mai multe stiluri de dans, de genul tango, salsa, flamenco, samba şi altele, trebuie să aibă în jur de 1,65 m înălţime şi să fie dispuse să plece în turneu alături de Andreea.

Domnişoarele interesate de preselecţie trebuie să trimită un e-mail la adresa ab@andreeab.ro, cu poze, detalii legate de greutate, înălţime şi dimensiuni. Preselecţia va avea loc pe 17 august, la ora 15.00, la Sala Rock Fitness, pe strada Puţul lui Zamfir, nr. 37, etaj 2, interfon 2, în zona Dorobanţi, Bucureşti.

Andreea se află în cel mai mare turneu făcut vreodată în România – Mix Music Evolution care străbate toată ţara, trecând prin 33 de oraşe cu 100 de zile de spectacol. În fiecare sâmbătă până la sfârşitul anului, artistă împreună cu Petrişor şi colegele sale, prezintă Dancing Show – un show conceput că un spectacol de revistă în care se cântă cele mai ţări hituri ale artistei şi se dansează diferite stiluri de dans: charleston, tango, căluşarii, salsa, flamenco, arăbesc, ţigănesc, balet, country din diferite culturi ale lumii înfăţişate prin 15 schimbări de costume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*