Connect with us

Romaneasca

Andreea Bălan caută dansatoare de tango, salsa, flamenco, samba şi altele

Published

on

Cântăreaţa-dansatoare, cunoscută pentru showurile spectaculoase, îşi doreşte colege noi pentru a păstra o echipă tânără şi profesionistă, astfel că face un nou casting.

“De când am câştigat locul 2 pentru România în Mexic m-am îndrăgostit iremediabil de dans! Îmi doresc alături de mine colege care să împărtăşească aceeaşi pasiune faţă de dans şi care să-şi dorească să înveţe cu mine şi alături de mine stiluri de dans din toată lumea”,a afirmat Andreea.

Artista caută fete care să cunoască mai multe stiluri de dans, de genul tango, salsa, flamenco, samba şi altele, trebuie să aibă în jur de 1,65 m înălţime şi să fie dispuse să plece în turneu alături de Andreea.

Domnişoarele interesate de preselecţie trebuie să trimită un e-mail la adresa ab@andreeab.ro, cu poze, detalii legate de greutate, înălţime şi dimensiuni. Preselecţia va avea loc pe 17 august, la ora 15.00, la Sala Rock Fitness, pe strada Puţul lui Zamfir, nr. 37, etaj 2, interfon 2, în zona Dorobanţi, Bucureşti.

Andreea se află în cel mai mare turneu făcut vreodată în România – Mix Music Evolution care străbate toată ţara, trecând prin 33 de oraşe cu 100 de zile de spectacol. În fiecare sâmbătă până la sfârşitul anului, artistă împreună cu Petrişor şi colegele sale, prezintă Dancing Show – un show conceput că un spectacol de revistă în care se cântă cele mai ţări hituri ale artistei şi se dansează diferite stiluri de dans: charleston, tango, căluşarii, salsa, flamenco, arăbesc, ţigănesc, balet, country din diferite culturi ale lumii înfăţişate prin 15 schimbări de costume.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Romaneasca

Alexandra Stan – Ecoute (feat. Havana) | Official Music Video

Published

on

Alexandra Stan - Ecoute (feat. Havana) | Official Music Video

Alexandra Stan a lansat o nouă piesă în limba franceză, “Écoute”, de data aceasta împreună cu Havana, proiect din care fac parte Vanotek (Republica Moldova), Nadir (Irak) şi Sorin Seniuc (România).

Continue Reading

Romaneasca

Xonia a lansat videoclipul piesei “Vino Inapoi”

Published

on

“Vino Înapoi” este primul single al Xoniei în limba română şi a fost produs în studiourile băieţilor de la Deepcentral. În această dimineaţă videoclipul, în regia lui Anthony Icuagu, a fost lansat pe pagina de Facebook a cântăreţei.

Continue Reading

Romaneasca

Videoclip nou: Dj Rynno & Sylvia feat. UDDI – Seara de seara

Published

on

UDDI revine in atentia fanilor cu o noua colaborare. Dupa ce a lansat alaturi de Delia melodia “Ipotecat”, artistul revine alaturi de Sylvia si DJ Rynno in clipul “Seara de seara”.

Piesa “Seara de seara” este produsa de Phelipe, Cortes si Marius Dobre, iar videoclipul poarta semnatura lui Bogdan Paun.

Continue Reading

BACAU

SPORT

Facebook

diverse

diverse