Home » Muzica » O fata inteleapta paraseste ea inainte sa fie parasita: Demi Lovato s-a despartit de Wilmer Valderrama!

O fata inteleapta paraseste ea inainte sa fie parasita: Demi Lovato s-a despartit de Wilmer Valderrama!

Cantareata Demi Lovato s-a despartit recent de iubitul ei, Wilmer Valderrama, cu care era impreuna din luna noiembrie a anului trecut. Actrita a dat semne ca lucrurile nu sunt roz intre ea si partenerul ei prin intermediul unui mesaj pe care l-a postat luni pe Twitter.

“Loialitatea este TOTUL… Sunt recunoscatoare prietenilor mei, care sunt alaturi de mine”, a afirmat vedeta.

Imediat dupa ce despartirea de Wilmer Valderrama a devenit oficiala, Demi a dat un sfat tuturor fetelor, iar din randurile scrise reiese faptul ca situatia a afectat-o.

“Cel mai inteligent lucru pe care o femeie il poate invata este sa nu aiba nevoie, niciodata, de un barbat”, a spus Demi.

La scurt timp, aceasta a adaugat o expresie citatand-o pe Marylin Monroe, anume: “O fata inteleapta saruta, dar nu iubeste, asculta, dar nu crede si paraseste ea inainte sa fie parasita”.

In plan profesional, Demi Lovato a lansat al treilea album din cariera sa muzicala, “Unbroken”, in septembrie 2011, iar melodia “Skyscraper” este un success.

Pe Wilmer il cunoasteti din serialul “That 70′ Show”, unde a jucat alaturi de Ashton Kutcher si Mila Kunis. Diferenta de varsta dintre cei doi era destul de mare; el are 31 de ani, iar Demi doar 19.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*