Home » Muzica » Lana del Rey, în fruntea vânzărilor în Europa şi Statele Unite, cu albumul său ‘Born to Die’

Lana del Rey, în fruntea vânzărilor în Europa şi Statele Unite, cu albumul său ‘Born to Die’

Lana del Rey se află în fruntea vânzărilor în şase ţări europene şi pe locul doi în Statele Unite, la o săptămînă de la lansarea albumului ‘Born to Die’, a anunţat joi casa de discuri Universal, citată de AFP.

Albumul a fost vândut deja în 800.000 de exemplare în toată lumea, clasându-se printre primele zece cele mai bune vânzări de discuri ale săptămânii în 15 ţări, îndeosebi în Franţa, Anglia (117.000 exemplare vândute, mai mult decât celelalte patru albume împreună din Top 5), Germania (87.000), Irlanda, Elveţia şi Austria.

Numărul de vizionări pe YouTube ale pieselor cântăreţei Lana del Rey a ajuns la 80 de milioane şi creşte în medie cu 10 milioane pe săptămână.

Cântăreaţa americană de 25 de ani a fost revelaţia muzicală a anului trecut, cu videoclipurile postate pe internet, în care a afişat un amestec subtil de modernitate şi nostalgie după strălucirea hollywoodiană a anilor 1950. De atunci, a devenit o vedetă a presei, care-i analizează felul în care arată, aspectul de divă şi prestaţiile scenice cu mari variaţii ale vocii.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*