Home » Muzica » De pretutindeni » Justin Bieber, trei distincții în cadrul MTV Europe Music 2016

Justin Bieber, trei distincții în cadrul MTV Europe Music 2016

Cântărețul canadian Justin Bieber a câștigat trei distincții la premiile MTV Europe Music 2016, acordat în cadrul ceremoniei din Olanda, devansând-o pe Lady Gaga. Adele și Beyonce nu au primit niciun trofeu, spre dezamăgirea fanilor.

Justin Bieber a luat premiul pentru cea mai bună melodie, pentru numărul celor mai mulți fani și pentru cel mai bun show din Canada. Lady Gaga a fost declarată cea mai bună interpretă feminină, dar și artista cu cel mai bun look.

Beyonce, marea câștigătoare VMA din august a pierdut în defavoarea trupei The Weeknd. Duo-ul american Twenty One Pilots a câștigat două trofee, pentru cel mai bun concert și cel mai bun artist din muzica alternativă, informează Agerpres.

Green Day, formația punk-rock a primit premiul Global Icon pentru întreaga carieră, iar membrii au interpretat live cea mai recentă piesă a lor, Bang Bang.

Publicul prezent la ceremonia din Amsterdam s-au bucurat să îl asculte pe Martin Garrix, premiat de două ori, iar distincția pentru cel mai bun artist debutant i-a revenit Zarei Larsson.

FOTO: Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*