Home » Muzica » Clasica » Angela Gheorghiu, recital extraordinar la Gala Star! Dan Grigore, invitat de onoare!

Angela Gheorghiu, recital extraordinar la Gala Star! Dan Grigore, invitat de onoare!

În cadrul celei de-a VIII-a ediţii a Festivalului Internaţional Gala Star, pe 26 aprilie, la ora 20.30, la Teatrul de vară “Radu Beligan” din Bacău, va avea loc recitalul extraordinar susţinut de soprana Angela Gheorghiu, avându-l drept invitat de onoare, la pian, pe pianistul Dan Grigore, informează MEDIAFAX.

“Bacăul mi-a oferit o surpriză extraordinară, invitându-mă să susţin un recital special în cadrul festivalului său. Alături de mine, se va afla marele pianist român, Dan Grigore. Împreună vom recrea, în avanpremieră, o seară asemănatoare cu cea care va avea loc pe 6 octombrie la Teatrul La Scala din Milano”, a spus Angela Gheorghiu.

“Este prima oară când primesc o invitaţie din alt oraş al României, decât Bucureşti. Având suportul Primăriei locale, Teatrul din Bacău a avut cea mai îndrăzneaţă idee. Mă bucur enorm că şi moldovenii mă pot vedea la ei acasă. M-am născut la Adjud, aflat la aproximativ 50 de kilomteri de oraşul Bacău, ceea ce a contat foarte mult pentru mine în luarea acestei decizii ! Mama mea va fi acolo şi în felul acesta vreau să o onorez – ca artistă şi fiică. Ştiu că alături de mine vor fi în sală români din toata ţara. Pentru toţi, deopotrivă, voi avea emoţii să vă întâlnesc aproape de locul unde m-am născut “, a adăugat soprana.

Cea de-a opta ediţiei a Galei Star, care premiază cele mai bune spectacole de tip “one man show”, va avea loc între 26 şi 29 aprilie, la Bacău.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.