Home » Muzica » Clasica » Angela Gheorghiu, recital extraordinar la Gala Star! Dan Grigore, invitat de onoare!

Angela Gheorghiu, recital extraordinar la Gala Star! Dan Grigore, invitat de onoare!

În cadrul celei de-a VIII-a ediţii a Festivalului Internaţional Gala Star, pe 26 aprilie, la ora 20.30, la Teatrul de vară “Radu Beligan” din Bacău, va avea loc recitalul extraordinar susţinut de soprana Angela Gheorghiu, avându-l drept invitat de onoare, la pian, pe pianistul Dan Grigore, informează MEDIAFAX.

“Bacăul mi-a oferit o surpriză extraordinară, invitându-mă să susţin un recital special în cadrul festivalului său. Alături de mine, se va afla marele pianist român, Dan Grigore. Împreună vom recrea, în avanpremieră, o seară asemănatoare cu cea care va avea loc pe 6 octombrie la Teatrul La Scala din Milano”, a spus Angela Gheorghiu.

“Este prima oară când primesc o invitaţie din alt oraş al României, decât Bucureşti. Având suportul Primăriei locale, Teatrul din Bacău a avut cea mai îndrăzneaţă idee. Mă bucur enorm că şi moldovenii mă pot vedea la ei acasă. M-am născut la Adjud, aflat la aproximativ 50 de kilomteri de oraşul Bacău, ceea ce a contat foarte mult pentru mine în luarea acestei decizii ! Mama mea va fi acolo şi în felul acesta vreau să o onorez – ca artistă şi fiică. Ştiu că alături de mine vor fi în sală români din toata ţara. Pentru toţi, deopotrivă, voi avea emoţii să vă întâlnesc aproape de locul unde m-am născut “, a adăugat soprana.

Cea de-a opta ediţiei a Galei Star, care premiază cele mai bune spectacole de tip “one man show”, va avea loc între 26 şi 29 aprilie, la Bacău.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*