Home » Muzica » Clasica » Angela Gheorghiu, îmbrăcată de Cătălin Botezatu

Angela Gheorghiu, îmbrăcată de Cătălin Botezatu

Într-un interviu pentru Mediafax, soprana Angela Gheorghiu și-a manifestat interesul deosebit pentru creațiile designerului autohton Cătălin Botezatu, chiar dacă, în ultima vreme, designerul român are un rival în persoana nonconformistei creatoare britanice Vivienne Westwood.

De altfel, Cătălin Botezatu a semnat una dintre rochiile pe care Angela Gheorghiu le poartă în videoclipul “Habanera”, care prezintă un duet inedit între soprana română şi Maria Callas, realizat cu ajutorul celor mai noi tehnologii în domeniu.

Angela Gheorghiu a povestit pentru Mediafax că şi-a dorit ca videoclipul pentru piesa “Habanera”, care este inclusă pe cel mai nou album al său, “Homage to Maria Callas”, să fie realizat de o echipă formată exclusiv din români.

“Am vrut să filmez în România, am vrut să am regizori din România, am vrut să am fotografi din România. Nu am vrut să am pe nimeni din afară care să spună «Se face aşa, nu se face aşa» sau cu idei preconcepute. Am vrut să fie ceva proaspăt complet”, a povestit soprana.

Fotograful copertei albumului este Gabriel Hennessey, la materialul discografic lucrând şi fotograful Cosmin Gogu.

“Au venit, bineînţeles, cu ce înseamnă design din afară. Dar pentru «Carmen» am vrut să am o rochie şi din România. Deci rochia din clip este oferită de Cătălin Botezatu, care mă răsfaţă de doi ani de zile. În ultima vreme, are un rival în persoana lui Vivienne Westwood, pentru că, în ultima vreme, ea mi-a oferit rochii, dar îi sunt fidelă lui Cătălin, pentru că de fiecare dată, recunosc că la fiecare întâlnire, ori de câte ori îl întâlnesc, mă duc la el la atelier, doamnele de la el din atelier mă răsfaţă şi se poartă impecabil, cu un respect. Mă face să mă simt… orice la el e posibil. Atât spune: “Doar spune-mi ce vrei”. Şi e foarte frumos”, a declarat Angela Gheorghiu în interviul acordat Mediafax.

Angela Gheorghiu, născută pe 7 septembrie 1965, la Adjud, este deja un “superstar” al operei internaţionale, fiind cel mai bine vândut artist român de muzică clasică.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.