Home » Muzica » Annie Lennox: Noul meu album ar putea fi ultimul

Annie Lennox: Noul meu album ar putea fi ultimul

Cântăreaţa britanică Annie Lennox, fosta solistă a grupului Eurythmics, a spus că noul ei album ar putea fi şi ultimul, întrucât este “prea fericită pentru a compune piese noi”, informează contactmusic.com.

La lansarea noului ei album, colecţia de coveruri “Nostalgia”, luni, la Londra, cântăreaţa britanică a spus că acest material discografic ar putea fi “cântecul (ei) de lebădă”.

“Nostalgia” este cel de-al şaselea album al cântăreţei Annie Lennox şi, totodată, primul ei LP din ultimii patru ani. Albumul reprezintă o colecţie de coveruri – interpretate de Annie Lennox – care include multe dintre piesele preferate ale cântăreţei în tinereţea acesteia.

Celebră pentru stilul său androgin, părul blond tuns scurt şi vocea sa specială, cântăreaţa a vândut peste 80 de milioane de discuri în timpul carierei, care numără hituri precum “Sweet Dreams (Are Made of This)” – pe care l-a cântat în duet cu Dave Stewart, partenerul ei din grupul Eurythmics, şi “No More I Love You’s”.

Grupul pop Eurythmics, format în anii ’80 de Lennox alături de Dave Stewart, nu s-a destrămat niciodată oficial, însă cântăreaţa s-a distanţat de partenerul său muzical în anii ’90 şi a continuat cu succes o carieră solo. Lennox şi Stewart s-au reunit în 1999, când au lansat albumul “Peace”, urmat de un turneu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*