Home » Muzica » Alexandra Stan, prima româncă în Top 20 Shazam Tag Chart

Alexandra Stan, prima româncă în Top 20 Shazam Tag Chart

Alexandra Stan este prima cântăreaţă din România care intră în Top 20 Shazam Tag Chart, un clasament al celor mai căutate piese ce pot fi ascultate pe smarphone şi iPad, cu single-ul “Mr. Saxobeat”, ce a surclasat melodiile unor artiste ca Rihanna, Beyonce şi Katy Perry, informează MediaPro Music.

Shazam este cea mai cunoscută aplicaţie pentru smarphone şi iPad prin care orice posesor al unui astfel de gadget poate recunoaşte şi cumpăra o piesă.

“Mr. Saxobeat” a ocupat locul 8 pe plan mondial şi locul 5 în Europa în Top 20 Shazam Tag Chart, surclasând hit-uri precum “Last Friday Night” (Katy Perry), “Man Down” (Rihanna), “Till I Collapse” (Eminem) şi “Best Thing I Never Had” (Beyonce).

Săptămâna aceasta în SUA s-au înregistrat vânzări de 22.000 de unităţi pentru single-ul “Mr. Saxobeat”.

Un nou remix al acestui hit va fi inclus pe albumul “Saxobeats” al Alexandrei Stan, care va fi lansat în toată lumea în luna septembrie a acestui an.

Alexandra Stan s-a nascut la data de 10 iunie 1989 in Constanta (zodia Gemeni).

A urmat studiile la Liceul Teoretic Traian din orasul in care s-a nascut si acum este studenta la Facultatea de Management Andrei Saguna.

A participat la diferite concursuri pe teme muzicale cu o aparitie notabila la Festivalul de la Mamaia sectiunea interpretare.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*