Home » Divertisment » Ti se rupe inima! Corina Caragea risca sa ramana fata cuminte!

Ti se rupe inima! Corina Caragea risca sa ramana fata cuminte!

La 31 de ani, când alte vedete sunt deja măritate şi fie au copii, fie se gândesc foarte serios să devină mame, Corina Caragea nu se grăbeşte în nici una din aceste direcţii. Motivul: o sperie ritmul în care se leagă şi se dezleagă căsnicii, mai ales în showbiz, iar pentru maternitate nu se simte pregătită.

În urmă cu patru ani, Corina asemuia măritişul cu un sport extrem şi spunea că trebuie să se gândească foarte bine înainte să se “arunce”, scrie Libertatea.ro.
Între timp, nu numai că nu şi-a schimbat părerea, dar a devenit şi mai reticentă în această privinţă. Asta pentru că vede în jur o mulţime de cupluri care azi îşi jură credinţă “până când moartea ne va despărţi”, iar mâine dau fuga la notar să pună capăt căsniciei.

“E la modă nunta, în aceeaşi măsură în care e şi divorţul. E clar că oamenii sunt prea grăbiţi. Eu nu acţionez niciodată la primul impuls şi cântăresc bine orice mişcare”, ne-a mărturisit superba brunetă de la PRO TV. Nici maternitatea n-o zoreşte, semn că ea însăşi vrea să mai copilărească, înainte de a se apuca să crească un copil. “Voi fi mamă… când voi fi pregătită”, a spus ea cu hotărâre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*