Home » Divertisment » Shakira, dans la bară în lenjerie intimă în noul videoclip. FOTO, VIDEO

Shakira, dans la bară în lenjerie intimă în noul videoclip. FOTO, VIDEO

Shakira a lansat marţi un nou videoclip, pentru piesa “Rabiosa”, în care apare purtând o perucă brunetă şi dansând la bară îmbrăcată doar în lenjerie intimă.

Videoclipul piesei, care a fost realizată în colaborare cu Pitbull, o arată pe artistă la o petrecere, îmbrăcată cu o rochie verde şi având părul brunet, tuns scurt.

Shakira dansează alături de un bărbat şi se joacă într-o cadă plină cu bile colorate şi este purtată pe braţe de participanţii la petrecere.

Cele mai provocatoare scene ale videoclipului sunt cele în care Shakira dansează la bară, îmbrăcată doar în lenjerie intimă de culoare neagră. Artista face mişcările din şolduri pentru care este faimoasă, însă arată că poate face şi mişcări specifice dansatoarelor la bară.

După succesul răsunător al piesei “Whenever, Wherever”, lansată în 2001, Shakira a stabilit record după record, “Underneath Your Clothes”, “Que Me Quedes Tu”, “The One”, “Las de la Intuicion”, “She Wolf”, “La Tortura”, alături de Alejandro Sanz, şi “Beautiful Liar”, alături de Beyonce, fiind doar câteva dintre hiturile ei care s-au clasat pe primul loc în topuri.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*