Home » Divertisment » Romanii au talent, 1 martie: Mihai Stefan, alias Florin Piersic sau Gigi Becali

Romanii au talent, 1 martie: Mihai Stefan, alias Florin Piersic sau Gigi Becali

Un baiat de 13 ani cu un talent fabulos. Toata sala s-a cutremurat de ras cand a inceput sa-l imite pe Gigi Becali. “Ma, fiti putin atenti!”, le-a atras atentia spectatorilor tanarul Mihai Stefan, alias Florin Piersic sau Gigi Becali, in functie de personajul in pielea caruia alege sa intre cu mult umor. ”Esti primul care m-a impresionat”, i-a spus Mihai Petre baiatului de 17 ani, care si-a incheiat reprezentatia cu o gluma in stilul caracteristic becalian: ”Cum omori un strut? Il sperii cand e pe ciment”. “Sunt convins ca o sa ajunga un mare actor”, a incheiat Petre, dupa…

Review Overview

Player-ul ProTv se incarca foarte greu - 100%

100%

Din pacate!

User Rating: Be the first one !

Un baiat de 13 ani cu un talent fabulos. Toata sala s-a cutremurat de ras cand a inceput sa-l imite pe Gigi Becali.

“Ma, fiti putin atenti!”, le-a atras atentia spectatorilor tanarul Mihai Stefan, alias Florin Piersic sau Gigi Becali, in functie de personajul in pielea caruia alege sa intre cu mult umor.

”Esti primul care m-a impresionat”, i-a spus Mihai Petre baiatului de 17 ani, care si-a incheiat reprezentatia cu o gluma in stilul caracteristic becalian: ”Cum omori un strut? Il sperii cand e pe ciment”.

“Sunt convins ca o sa ajunga un mare actor”, a incheiat Petre, dupa ce Mihai Stefan a primit din partea juratilor cei 3 de “Da” pe care si-i dorea atat de mult.

Lasa un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii *

*


x

Check Also

Serban Huidu a omorat trei oameni si e liber, dar rade de Becali!

Gigi Becali a fost în ultimele 24 de ore martirizat de foarte mulţi oameni de ...