Home » Divertisment » O poză de toată frumusețea: Selena Gomez s-a aplecat să o ridice de jos pe surioara lui Justin Bieber…

O poză de toată frumusețea: Selena Gomez s-a aplecat să o ridice de jos pe surioara lui Justin Bieber…

Selena Gomez a oferit zilele trecute în timp ce se afla pe o plajă din Malibu o priveliște pe care mulți fani ai cântăreței au așteptat-o de mult. În timp ce se juca împreună cu sora iubitului ei, Justin Bieber, Selena s-a aplecat, lăsând să i se vadă din slipul roz … păsărica.

Selena Gomez se afla la plajă cu iubitul ei, Justin Bieber, și cu sora mai mică și fratele acestuia. Bruneta pare să se înțeleagă extrem de bine cu micuții și nu a scăpat ocazia de a se juca alături de ei în nisip.

Acesta a fost un prilej de bucurie și pentru fanii vedetei care au avut ocazia să-i vadă Selenei părțile intime. Asta după ce Selena s-a aplecat să o ridice de jos pe surioara lui Justin. Atunci cântăreața a ”făcut o poză” de toată frumusețea. COLOR. I s-au văzut chiloțeii roz, dar și ceea ce aceștia trebuiau să acopere.

Selena Gomez si Justin Bieber sunt impreuna din anul 2010, iar paparazzi sunt mereu pe urmele lor. Amandoi au milioane de fani in intreaga lume, iar aparitiile nu le trec neobservate.

4 comentarii

  1. eu cred ca acesti paparrazi sunt niste prosti de ce nu ii lasa pe selena si justin sa aiba o viata personala si sa nu ii urmareasca nimeni cu aparatele de fotografiat……au si ei dreptul la viata persona….va iubesc selena si justin sunteti un cuplu grozav bafta in continuare

  2. Sincer mie nu imi prea place de justin dar impreuna sunt frumosi si sa stiti ca in poza asta selena nu statea cu fata ca se se vada parte mai mica i sa vazut slpinul cu parte din spate adica fundul si oricum chiar in halul asta ati ajuns sa pozati partile rele si chiar si sanii si eu mai stiu ce ale vedetelor ??? oricum bafta justin in cariera ta si bafta multa multa si tie selena ca esti o draguta si o scumpa !

  3. Saraca de ea!! Paparrazi ii invadeaza viata personala!!

  4. imi pare rau de selena ! sunt sigura ca e o facatura

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.