Connect with us

Moda si Frumusete

Veste tristă pentru Radu Mazare: Mădălina Pamfile se căsătoreşte!

Published

on

Mădălina Pamfile mai are puţin şi devine soţie cu acte în regulă. Într-o declaraţie recentă oferită celor de la SpyNews.ro, fosta iubită a lui Radu Mazăre a dezvăluit că iubitul său, Bruno Alin Vlad, a cerut-o de soţie, după doar un an de relaţie.

madalinapamfile-semarita2“M-a cerut în căsătorie, iar eu am spus “DA”. Sunt fericită, ce să mai aștept. Peste două săptămâni vom face pasul, vom merge la ofițerul stării civile și ne vom oficializa relația.

Nu vom face și nuntă acum, probabil că o vom face peste un an sau doi, dar tot va fi o petrecere. Chiar acum suntem în discuții cu câteva restaurante pentru a stabili evenimentul de după căsătoria civilă.

Căsătoria și petrecerea de după, la care vor lua parte câțiva aproapiați de-ai noștri va avea loc în București.

Da, sigur că ne dorim un copil. Nu știu când va apărea, peste un an, doi, dar va exista cu siguranță”, a declarat Mădălina Pamfile.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Moda si Frumusete

Nicki Minaj și-a arătat sânii la un eveniment de modă la Paris

Published

on

Extravaganta Nicki Minaj știe mereu cum să iasă în evidență, dacă nu face scandal, apelează la trucuri vestimentare. Artista a atras toate privirile la un eveniment de modă la Paris, Franța, unde și-a făcut apariția într-un sacou extrem de decoltat, lăsându-și un sân intenționat complet pe afară.

FOTO: Facebook

Continue Reading

Moda si Frumusete

Barbara Palvin, în sânii GOI pentru Maxim (Decembrie-Ianuarie)

Published

on

Celebru model Victoria’s Secret, Barbara Palvin, continuă să facă ravagii cu o serie de pictoriale incendiare.

Unguroaica de 23 de ani care i-a lăsat muţi de uimire pe Justin Bieber, dar și pe Lewis Hamilton, sochează cu un pictorial în paginile revistei americane Maxim, în numărul de decembrie-ianuarie, conform revistei Maxim.

Continue Reading

Moda si Frumusete

Irina Shayk s-a dezbracat pentru revista “GQ”! (Foto)

Published

on

Irina Shayk s-a dezbracat pentru revista “GQ”!

Irina Shayk a renuntat la haine pentru cunoscuta revistă pentru bărbați GQ. Fosta iubita a lui Cristiano Ronaldo a facut un pictorial provocator care incita imaginatia oricui.

FOTO: GQ

Continue Reading

diverse