Connect with us

Moda si Frumusete

V Magazine: Nicole Kidman a pozat topless la 45 de ani!

Published

on

Nicole Kidman a acceptat propunerea reviste “V Magazine” pentru a realiza un pictorial topless. Actriţa arată senzaţional, în ciuda faptului că are 45 de ani.

Fosta sotie a lui Tom Cruise apare într-o ipostază inedită şi îşi acoperă sânii cu braţele, dând frâu liber imaginatiei bărbaţilor care privesc coperta publicaţiei. Mai mult, actriţa poartă o fustiţă foarte scurtă care îi lasă fesele la vedere.

Pictorialul a fost realizat de fotograful Mario Testino şi deşi pozele din paginile revistei au avut nevoie de mici retuşuri în PhotoShop, Nicole Kidman arată foarte bine.

Titlul materialului este “Nicole Kidman gets cheeky”(nr. Nicole Kidman devine îndrăzneaţă) şi pozele au strârnit deja reacţii pozitive în presa de peste Ocean.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Moda si Frumusete

Nicki Minaj și-a arătat sânii la un eveniment de modă la Paris

Published

on

Extravaganta Nicki Minaj știe mereu cum să iasă în evidență, dacă nu face scandal, apelează la trucuri vestimentare. Artista a atras toate privirile la un eveniment de modă la Paris, Franța, unde și-a făcut apariția într-un sacou extrem de decoltat, lăsându-și un sân intenționat complet pe afară.

FOTO: Facebook

Continue Reading

Moda si Frumusete

Barbara Palvin, în sânii GOI pentru Maxim (Decembrie-Ianuarie)

Published

on

Celebru model Victoria’s Secret, Barbara Palvin, continuă să facă ravagii cu o serie de pictoriale incendiare.

Unguroaica de 23 de ani care i-a lăsat muţi de uimire pe Justin Bieber, dar și pe Lewis Hamilton, sochează cu un pictorial în paginile revistei americane Maxim, în numărul de decembrie-ianuarie, conform revistei Maxim.

Continue Reading

Moda si Frumusete

Irina Shayk s-a dezbracat pentru revista “GQ”! (Foto)

Published

on

Irina Shayk s-a dezbracat pentru revista “GQ”!

Irina Shayk a renuntat la haine pentru cunoscuta revistă pentru bărbați GQ. Fosta iubita a lui Cristiano Ronaldo a facut un pictorial provocator care incita imaginatia oricui.

FOTO: GQ

Continue Reading

BACAU

SPORT

Facebook

diverse

diverse