Connect with us

Moda si Frumusete

Uite-o pe Vika Jigulina, pe coperta Playboy, ediţia de martie! FOTO

Published

on

Publicul din toată lumea a auzit de ea. Are o piesă în top Billboard şi ştie să ducă mulţimile pe culmile entertainmentului fie că e la microfon sau la platane. În ediţia din martie a revistei Iepuraşului cu papion, Dj Vika Jigulina apare aşa cum fanii nu au mai văzut-o niciodată.

Vika Jigulina este nu doar o artistă extrem de ambițioasă, al cărei talent a impresionat Europa și America, unde are și o piesă în topul Billboard. Însă fanii ei au ocazia să o admire și altfel, aproape goală, pe coperta revistei ”Playboy”.
Frumoasa brunetă își dezvăluie formele apetisante, și cu siguranță va face furori cu trupul ei, așa cum face și cu muzica, pe scenele internaționale.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Moda si Frumusete

Nicki Minaj și-a arătat sânii la un eveniment de modă la Paris

Published

on

Extravaganta Nicki Minaj știe mereu cum să iasă în evidență, dacă nu face scandal, apelează la trucuri vestimentare. Artista a atras toate privirile la un eveniment de modă la Paris, Franța, unde și-a făcut apariția într-un sacou extrem de decoltat, lăsându-și un sân intenționat complet pe afară.

FOTO: Facebook

Continue Reading

Moda si Frumusete

Barbara Palvin, în sânii GOI pentru Maxim (Decembrie-Ianuarie)

Published

on

Celebru model Victoria’s Secret, Barbara Palvin, continuă să facă ravagii cu o serie de pictoriale incendiare.

Unguroaica de 23 de ani care i-a lăsat muţi de uimire pe Justin Bieber, dar și pe Lewis Hamilton, sochează cu un pictorial în paginile revistei americane Maxim, în numărul de decembrie-ianuarie, conform revistei Maxim.

Continue Reading

Moda si Frumusete

Irina Shayk s-a dezbracat pentru revista “GQ”! (Foto)

Published

on

Irina Shayk s-a dezbracat pentru revista “GQ”!

Irina Shayk a renuntat la haine pentru cunoscuta revistă pentru bărbați GQ. Fosta iubita a lui Cristiano Ronaldo a facut un pictorial provocator care incita imaginatia oricui.

FOTO: GQ

Continue Reading

BACAU

SPORT

Facebook

diverse

diverse