Home » Divertisment » Moda si Frumusete » Top 10 cele mai frumoase femei din lume

Top 10 cele mai frumoase femei din lume

Actriţele Sophia Loren, în vârstă de 76 de ani, Catherine Deneuve, în vârstă de 67 de ani, şi Helen Mirren, în vârstă de 65 de ani, au fost incluse în topul 10 al celor mai frumoase femei din lume, alcătuit de compania Wizard Jeans, informează contactmusic.com.

Cele trei actriţe, considerate adevărate “veterane” ale industriei cinematografice, au împreună 205 ani, însă au reuşit, în ciuda faptului că au trecut de prima tinereţe, să fie incluse pe această listă.
De altfel, toate cele 10 femei din top au trecut de vârsta de 30 de ani.

Actriţa spaniolă Penelope Cruz, în vârstă de 36 de ani, se află în fruntea acestui clasament.

Top modelul german Claudia Schiffer, în vârstă de 39 de ani, ocupă poziţia a doua.

Actriţa britanică Kristin Scott Thomas, în vârstă de 49 de ani, a ocupat poziţia a treia.

Regina Rania a Iordaniei, în vârstă de 39 de ani, s-a clasat pe locul al patrulea, urmată de Catherine Deneuve, pe locul al cincilea.

Helen Mirren se află pe poziţia a şasea, iar actriţa sud-africană Charlize Theron, în vârstă de 34 de ani, pe poziţia a şaptea.

Actriţa britanică Kate Beckinsale, în vârstă de 36 de ani, ocupă locul al optulea, fiind urmată de actriţa britanică Natascha McElhone, în vârstă de 40 de ani, şi de Sophia Loren, în vârstă de 75 de ani.

“Femei precum Beyonce şi Cheryl Cole sunt sexy şi drăguţe, dar adevărata frumuseţe este ceva care vine din interior şi, de obicei, necesită o anumită maturitate. Epoca în care femeile de 40 de ani erau considerate bătrâne a trecut de mult timp”, a declarat Anthony Edwards, purtătorul de cuvânt al companiei de articole vestimentare Wizard Jeans.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.