Home » Divertisment » Moda si Frumusete » Selena Gomez, cu lenjeria intima la vedere

Selena Gomez, cu lenjeria intima la vedere

In timp ce iubitul ei mai tinerel este implicat intr-un scandal care tine prima pagina a tabloidelor, ea se plimba pe la evenimente mondene in tinute provocatoare si atat de scurte incat ii lasa la vedere bunul gust in materie de asortare.

Selena Gomez a fost fotografiata in timp ce parasea salonul de infrumusetarea, chiar inainte de-a isi face aparitia la un eveniment. Tanara artista si-a asortat foarte bine rochita scurta si bine stransa pe trupt atat cu incaltarile, cat si cu lenjeria intima, pe care a aratat-o paparazzilor.

In tot acest timp, iubitul Bieber incearca sa demonstreze ca este imposibil sa fie tata de la varsta de 17 ani. Artistul este aratat cu degetul de o tanara din California care spune care are un copil cu el, in varsta deja de 3 luni.

Tanara pare convinsa de acest lucru si a solicitat instantei efectuarea unui test de paternitate.

FOTO: Celebrity Paradise

2 comentarii

  1. ce va luati de biata fata chiar e frumoasa fata si ce daca daca nevestele voastre i se veseau zonele intime o pozati….sunteti ffff nesimtiti…stiu ca e vedeta dar chiar in halul asta….rusine

  2. iubito iesim la o cafea ca am 25 de ani si sunt cel mai frumos baiat din lume nu ca prostu ala de justin biber lal nu a fost in stare sa dea un cos la baschet si de mai vezi cu cineva ca sa stiu sa te iau de nevqasta sexoaso

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*