Home » Divertisment » Moda si Frumusete » Selena Gomez, cu lenjeria intima la vedere

Selena Gomez, cu lenjeria intima la vedere

In timp ce iubitul ei mai tinerel este implicat intr-un scandal care tine prima pagina a tabloidelor, ea se plimba pe la evenimente mondene in tinute provocatoare si atat de scurte incat ii lasa la vedere bunul gust in materie de asortare.

Selena Gomez a fost fotografiata in timp ce parasea salonul de infrumusetarea, chiar inainte de-a isi face aparitia la un eveniment. Tanara artista si-a asortat foarte bine rochita scurta si bine stransa pe trupt atat cu incaltarile, cat si cu lenjeria intima, pe care a aratat-o paparazzilor.

In tot acest timp, iubitul Bieber incearca sa demonstreze ca este imposibil sa fie tata de la varsta de 17 ani. Artistul este aratat cu degetul de o tanara din California care spune care are un copil cu el, in varsta deja de 3 luni.

Tanara pare convinsa de acest lucru si a solicitat instantei efectuarea unui test de paternitate.

FOTO: Celebrity Paradise

2 comentarii

  1. ce va luati de biata fata chiar e frumoasa fata si ce daca daca nevestele voastre i se veseau zonele intime o pozati….sunteti ffff nesimtiti…stiu ca e vedeta dar chiar in halul asta….rusine

  2. iubito iesim la o cafea ca am 25 de ani si sunt cel mai frumos baiat din lume nu ca prostu ala de justin biber lal nu a fost in stare sa dea un cos la baschet si de mai vezi cu cineva ca sa stiu sa te iau de nevqasta sexoaso

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*