Home » Divertisment » Moda si Frumusete » Roxana şi Eugenia, primele balerine care pozeză nud în Playboy

Roxana şi Eugenia, primele balerine care pozeză nud în Playboy

Tensiunea din filmul „Black Swan”, în care două balerine talentate se luptă pentru rolul dublu de lebăda albă/lebăda neagră, a fost recreată în numărul din martie al revistei Playboy.

Două balerine, care au avut deja incredibila experienţă de a juca în Lacul Lebedelor, au acceptat propunerea de a poza nud şi sunt protagonistele unui pictorial incendiar, în revista dedicată reprezentanţilor sexului tare.

Roxana Golban şi Eugenia Stoian sunt primele balerine care pozeză dezbrăcate, iar şedinţa foto a fost realizată în Godot Cafe de fotograful Ionut Staicu.

“Cred că e o rampă de lansare foarte bună în cariera, dar în primul rând am făcut acest pictorial pentru mine. Mă simt suficient de încrezătoare încât să apar într-o revistă dedicată bărbaţilor”, spune Roxana Golban (20 ani).

De cealaltă parte, Eugenia Stoian (20 ani)mărturiseşte că s-a simţit ca şi cum ar fi fost pe scenă, atunci când a realizat îndrăzneţul pictorial.

“Pentru mine a fost o experienta inedita. Chiar daca sedinta a tinut 12 ore, nu mi-am dat seama de trecerea timpului.Eu si Roxana ne-am simtit foarte bine pentru ca ne cunoastem de mult timp si ne-a fost foarte usor sa interpretam aceste roluri. A fost ca si cum am fi fost pe scena, in fata publicului. Sper sa va placa pictorialul”, a spus aceasta.

FOTO: Facebook

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.