Home » Divertisment » Moda si Frumusete » Olivia Munn, goala pentru ultima campanie a asociatiei pentru protectia drepturilor animalelor, PETA

Olivia Munn, goala pentru ultima campanie a asociatiei pentru protectia drepturilor animalelor, PETA

Olivia Munn, actrita din “I Don’t Know How She Does It” se dezbraca in ultima campanie a asociatiei pentru protectia drepturilor animalelor, PETA.

peta-olivia-munn-goalaFrumoasa bruneta apare pe un poster alaturi de un iepuras si de intrebarea “Cine are nevoie de blana pentru a se simti frumoasa?”. Raspunsul, deja un lait-motiv pentru PETA, este chiar alaturi “Prefera sa stau in pielea goala decat sa port blana.”
Pentru ca imaginea initiala a fost considerata prea explicita (desi au fost si alte vedete care au pozat la fel de provocator in trecut), doar o poza topless partiala cu actrita va aparea pe panourile publice.

Actrita a mai pozat in 2010 pentru PETA, cerandu-le oamenilor sa boicoteze circul, care practica acte de cruzime impotriva animalelor. Au existat atunci rautaciosi care au ridiculizat demersul printr-o serie de postere modificate in Photoshop cu mesaje amuzante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*