Home » Divertisment » Moda si Frumusete » Nu toate blondele sunt “blonde”: Miss Elvetia, modelul as in Economie

Nu toate blondele sunt “blonde”: Miss Elvetia, modelul as in Economie

O cheama Xenia Tchoumitcheva, s-a clasat pe pozitia intai in Cadrul Miss Elvetia 2006, este model si economist. Recent, a aparut in topul celor mai vizualizate profile pe site-ul publicatiei economice Bloomberg: a fost admisa ca stagiar la JP Morgan.

JP Morgan este cea mai profitabila banca de investitii pentru al treilea an consecutiv, potrivit unui top publicat in prima parte a acestui an.

Xenia Tchoumitcheva a mai fost stagiara la Merrill Lynch si Duet Asset Management. A absolvit Università della Svizzera Italiana, fiind licentiata in stiinte economice. Ea vorbeste fluent 5 limbi: italiana, franceza, engleza, rusa si germana.

Ea a fost comparata adesea cu Brigitte Bardot. Ea este purtatoarea de cuvant si model pentru Audi, Burger King, Visilab Sunglasses si Casino Lugano.

Ea a avut si un rol mic in filmul “Without Men” in care au jucat Eva Longoria si Cristian Slater. Mai jos puteti urmari un videoclip avand-o pe Xenia ca protagonista si care a adunat peste 1,5 milioane de vizualizari.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.