Home » Divertisment » Moda si Frumusete » FOTO: Lindsay Lohan, goală în Playboy (Ianuarie 2012)

FOTO: Lindsay Lohan, goală în Playboy (Ianuarie 2012)

Actriţa Lindsay Lohan, cunoscută în ultimul timp mai mult pentru arestările repetate şi problemele cu drogurile, va apărea într-un pictorial fierbinte în numărul ianuarie-februarie 2012 al revistei Playboy. Mai multe imagini cu Lindsay au “scăpat” deja pe internet înainte de data oficială stabilită pentru publicare, scrie dailymail.co.uk.

Lindsay Lohan, care a primit 1 milion de dolari pentru a poza în Playboy, planificase să prezinte coperta revistei în emisiunea lui Ellen DeGeneres, pe 15 decembrie.

”Datorită interesului stârnit și din cauza ”scăpării” de pe Internet, vom pune în vânzare mai devreme numărul cu Lindsay Lohan”, a scris Hugh Hefner, pe contul lui Twitter.

Aceasta nu este pentru prima dată când starleta americană pozează goală.

În 2008, Lindsay Lohan s-a dezbrăcat pentru o şedinţă fotografică specială, care a recreat celebrul colaj “Last Sitting” cu Marilyn Monroe, realizat de fotograful Bert Stern cu doar şase săptămâni înainte de moartea vedetei americane, pentru numărul din iunie 1962 al revistei Vogue. Cu acea ocazie, Lindsay Lohan a spus că s-a simţit “foarte confortabil” să pozeze goală.

Lindsay Lohan a fost considerată una dintre cele mai talentate actriţe tinere de la Hollywood, cariera ei atingând un moment de vârf în 2003 – 2004, când a jucat în filmele “Vinerea trăznită/ Freaky Friday” şi “Fete rele/ Mean Girls”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*