Home » Divertisment » Moda si Frumusete » Desi a implinit 34 de ani, Andreea Raicu arata de 24. La multi ani!

Desi a implinit 34 de ani, Andreea Raicu arata de 24. La multi ani!

A implinit astazi 34 de ani, insa daca nu ai cunoaste-o, nu i-ai da varsta reala! Andreea Raicu a trecut de ceva vreme de pragul de 30 de ani, insa varsta nu si-a pus amprenta asupra ei.

“De cele mai multe ori, oamenii care nu ma cunosc nu imi dau varsta reala. Iar asta se intampla inca de cand aveam 20 de ani,” a marturisit Andreea pentru perfecte.ro.

Vedeta isi sarbatoreste aniversarea alaturi de oamenii dragi si spune ca nu isi doreste niciun cadou special de ziua ei. “Nu imi fac liste cu ceea ce as vrea sa primesc. Intotdeauna ma bucur de surprizele facute de prietenii mei,” a spus Andreea Raicu.

Cat despre cea mai frumoasa perioada din viata sa, Andreea Raicu spune ca nu poate alege. “Ma consider un om norocos pentru faptul ca viata mea a fost si este frumoasa. Au fost si momente mai putin fericite, dar fac parte din viata. Daca nu ar fi si acestea nu le-am aprecia pe cele frumoase. Sunt convinsa ca asa va fi si pe viitor,” a povestit Andreea.

Andreea Raicu, una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din România s-a născut pe 18 iulie 1977 la Bucureşti.

La doar 18 ani, Andreea Raicu a obţinut locul I la finala naţională a Elite Model Look. Prezentatoarea Prima TV a fost aleasă de două ori ca fiind cea mai sexy femeie din România de către cititorii revistei FHM.

Printre emisiunile prezentate de Andreea Raicu (foto) la Prima TV se numără “Reuniunea de clasă”, “Big Brother”, “Megastar”, sau “Întâlnire pe întuneric”.

Vedeta are de ani buni o relaţie cu Tudor Chirilă, solistul trupei Vama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*