Home » Divertisment » Moda si Frumusete » Corina Caragea, 3 machiaje pentru ocazii diferite pentru Perfecte.ro

Corina Caragea, 3 machiaje pentru ocazii diferite pentru Perfecte.ro

La sedinta foto de make-up realizata pentru Perfecte.ro, Corina Caragea a povestit ca nu este dependenta de machiaj, insa prefera sa nu iasa nemachiata pe strada.

Am grija sa arat bine oriunde! Si atunci cand ies pe strada imi dau o baza, un minim de machiaj, atat cat sa nu imi incarc tenul, ca si asa el la munca este incarcat cu un machiaj profesionist. Nu ies nemachiata din respect pentru cei din jurul meu, dar mai ales pentru mine. Nu umblu cu produse de machiaj in geanta, nici macar cu gloss, poate doar un strugurel, dar atat!”, a spus Corina Caragea.

Corina are un ten impecabil, motiv pentru care pentru baza am folosit un fond de ten usor, fluid, fara o putere foarte mare de acoperire, aplicat peste o crema hidratanta“, a explicat make-up artistul Claudiu Anghel, cel care a realizat cele trei machiaje.
corina-caragea-emedia21
“Pentru primul machiaj am optat pentru un look natural, usor de purtat, potrivit tuturor doamnelor si domnisoarelor care vor sa arate foarte bine pe tot parcursul zilei”, si-a explicat alegerea Claudiu Anghel.
Pentru machiajul ochilor Claudiu a folosit nuante naturale de pamant, usor sidefate: bej pe suprafata pleoapei superioare, iar cu maro a subliniat linia genelor. A aplicat gene false, pe care le-a evidentiat cu o tusa de mascara.
Blush-ul este intr-o nuanta naturala roz-piersica, rujul de asemenea in acelasi ton.
corina-caragea-emedia22
“Pentru al doilea machiaj, m-am folosit de baza primului, peste care am adaugat putina culoare in zona ochilor pentru a-l transforma intr-unul de seara. Mai exact, am folosit un creion negru khol pentru conjunctiva, pe pleoapa superioara am adaugat maro inchis, iar peste rujul roz mat putin glos pentru volum”, a explicat Claudiu Anghel.

corina-caragea-emedia23
“Pentru cel de-al treilea machiaj am ales o culoare ceva mai vibranta, mov. Am aplicat-o atat pe pleoapa superioara, cat si pe cea inferioara”, a explicat make-up artistul. Si pentru acest machiaj s-au folosit gene false, aplicate fir cu fir, puse in valoare cu ajutorul unui mascara negru.

“Am conturat pometii cu o nuanta de bej spre tample si cu un blush roz-piersica usor spre centru. Pentru buze am folosit gloss stralucitor pentru un plus de farmec”, a mai spus Claudiu.

Corina a spus la final si care este machiajul ei preferat.
Preferatul meu dintre cele trei machiaje care mi s-au facut cred ca este cel de cocteil, cu mov, pentru ca este mai vioi, de petrecere. De zi cu zi, pe strada, la munca, il prefer pe cel natural. Eu imi dau cu o linie de tus, cu un rimel si cam atat!”, a spus Corina Caragea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*