Home » Divertisment » Lady Gaga: “La mulți ani, Marilyn Monroe! Nu ne vor lua niciodată părul blond și rujul de buze”

Lady Gaga: “La mulți ani, Marilyn Monroe! Nu ne vor lua niciodată părul blond și rujul de buze”

De 1 iunie, ziua în care sex-simbolul Marilyn Monroe ar fi împlinit 86 de ani, Lady Gaga i-a adus un omagiu celebrei actrițe postând o poză pe Facebook în care apare coafată și machiată la fel ca celebra blondă, dar și fără sutien.

Astăzi, 1 iunie 2012, cea mai celebră blondă din toate timpurile ar fi împlinit 86 de ani. Lady Gaga se pare că este mare fană Marilyn Monroe, dat fiind faptul că a ales să o omagieze pe celebra actriță încercând să-i copieze look-ul. Fotografia a fost postată pe Facebook, alături de comentariul : “La mulți ani, Marilyn Monroe! Nu ne vor lua niciodată părul blond și rujul de buze”

Coafată și machiată ca Marilyn Monroe, dar fără să poarte sutien, Lady Gaga a reușit să adune aproape 90.000 de like-uri și peste 4.000 de comentarii. Mulți i-au trimise mesaje admirative cântăreței, dar, în același timp nu este deloc mic numărul celor care o critică, spunând că nu se compară cu celebra blondă pe care nu a detronat-o încă nimeni din topul celor sexy mai femei.

Marilyn Monroe a fost găsită decedată în dormitorul din vila ei din California, în august 1962. Potrivit medicilor americani, decesul actriţei a fost provocat de o “intoxicare acută cu barbiturice” şi reprezintă “cel mai probabil rezultatul unei sinucideri”.

Foto: Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*