Home » Divertisment » Elena Udrea, decolteu sexy de Revelion

Elena Udrea, decolteu sexy de Revelion

Liderii PDL au petrecut împreună chiar şi noaptea dintre ani, iar din mijlocul lor nu a lipsit preşedintele Traian Băsescu. Privirile tuturor au fost însă atrase ca un magnet de Elena Udrea, care s-a afişat cu o rochie care îi punea în evidenţă bustul generos, scrie Libertatea.

Elena Udrea a povestit pe blogul său felul cum a decurs petrecerea de Anul Nou şi a postat şi câteva poze, atât din timpul petrecerii, cât şi câteva poze în care politicianul apare într-o ţinută sport, având în spate un peisaj plin de brazi şi zăpadă.

“Suntem deja în noul an! Am petrecut un Revelion frumos, în Predeal, cu multă veselie, dans, alături de oameni extrem de amabili, puşi pe distracţie. Chiar dacă am fost în compania unor colegi, noaptea de trecere dintre ani a fost un moment de deconectare, un moment în care nu s-a făcut politică şi în care toţi am întâmpinat cu speranţă anul 2012”, a relatat pe blog Elena Udrea.

Un comentariu

  1. “LA MULTI ANI ” DOMNUL SA VA BINECUVANTEZE,SA VA DEA INTELEPCIUNE SA REZISTATI LA ATACURILE RAUTACIOASE ALE UNOR PERSOANE.
    NU RENUNTATI LA REFORME SI NU LASATI TARA PE MAINELE “CIUMEI ROSII”
    MULTA SANATATE !!!!.
    CU RESPECT MARIA .

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.