Home » Divertisment » Andreea Popescu, goala in biblioteca! (poze)

Andreea Popescu, goala in biblioteca! (poze)

Andreea Popescu, dansatoarea Deliei Matache, este foarte mulţumită cu sine însăşi. Aceasta susţine că nu ar schimba nimic la ea, din moment ce se simte foarte bine în pielea ei.

Andreea, care a realizat de curând un pictorial nud, a declarat că nu s-a gândit vreodată că va poza goală, dar ideea de a face acest lucru într-o librărie i s-a părut de nerefuzat.

”Uite că nu credeam s-o fac vreodată! M-a convins Dan Boerescu, propunându-mi o şedinţă foto într-o librărie. Dacă ar fi fost vorba de un studio, probabil ca ziceam nu… La pozare, am avut noroc de un fotograf răbdător – Radu C. Munteanu. Până mi-am dat jos sutienul, a durat câteva ore. Între timp, tot făceam poze în care nu se vedea nimic… Şi a mai fost ceva: acolo, la Diverta, mi s-au arătat tone de albume cu nuduri artistice”, a declarat Andreea pentru showbiz.ro.

Întrebată ce vedete autohtone admiră cel mai mult, Andreea a deazvăluit că este fană Andreea Raicu, Mihaela Radulescu, Loredana Groza, iar pe Mircea Badea îl iubeşte.

”În general admir oamenii de la care am de învăţat. Iar pe Mircea Badea pur şi simplu il iubesc, are exact ce ar trebui să aibe un bărbat”, a declarat dansatoarea Deliei.

Un comentariu

  1. andreea nu iti e asa putin rusine si nu iti spun nu mai tie spun la toate vedetele
    Eu iti dau o nota mai mica
    poti sa ai o nota mai mare dar daca esti dezbracata nota mea e 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*